Lies Lokkerbol

Projectleider

In 2019 ben ik met veel plezier als projectleider Onderwijs Arbeidsmarkt bij de werkgeversorganisatie begonnen. De overstap kwam op een mooi moment. Ik kan veel van mijn kennis, ervaring en verworven competenties, opgedaan binnen verschillende organisaties van het onderwijs en de zorg in diverse functies, nu op deze plek aanwenden binnen ZWconnect. Mijn loopbaan heeft zich rondom verschillende aspecten van opleiden, ontwikkelen, arbeidsmarkt en organisatie afgespeeld. Ruim 20 jaar heb ik in het onderwijs gewerkt. Begonnen in het volwassenonderwijs in Amsterdam, waar dit type onderwijs opgezet en ontwikkeld moest worden. Het was echt pionieren met een grote groep enthousiaste en betrokken collega’s. Bevlogen waren we en we wilden het zo graag anders doen dan het traditionele werk in onderwijs en welzijnsland.

Passie en vernieuwingsgeest

Na het onderwijs heb ik een overstap gemaakt naar de zorgsector, met als aandachtsgebied onderwijs en ontwikkeling. Weer bevond ik mij in gezelschap van mensen die veel passie en vernieuwingsgeest lieten zien. Binnen de zorg werden andere vormen van leren en werken uitgeprobeerd: leerafdelingen werden opgestart, modulair onderwijs ontwikkeld, verkorte trajecten konden uitgevoerd worden en voor hybride vormen van leren werd tijd en ruimte ingezet.

Nu, als projectleider Arbeidsmarkt – Onderwijs, zet ik mij in voor de verbinding tussen zorg, welzijn, onderwijs en alle partijen en organisaties die zich bezig houden met arbeidsmarktvraagstukken binnen en voor onze sector. Oplossingen bedenken en uitvoeren zoals in het samen werken, opzetten en uitvoeren van projecten die bijdragen aan het vergroten van instroom en zorgen voor het behoud van professionals.

'Ik kan veel van mijn kennis, ervaring en verworven competenties nu op deze plek aanwenden binnen ZWconnect.'

Lies Lokkerbol

Projectleider

Projecten van Lies Lokkerbol

Anders werken en opleiden

Wij willen een goede aansluiting realiseren tussen de wensen van werkgevers en de wensen van (toekomstige) werknemers op het gebied van opleidingstrajecten.

Netwerkgroepen van Lies Lokkerbol

WEBvierkant_ZZW_Portretten_7111 Lies

Netwerk opleiden Zuid-Holland Noord

Contactpersoon: Lies Lokkerbol
In deze netwerkgroep is er overleg tussen werkgevers en onderwijsorganisaties. Het doel van het netwerk is drieledig: kennisuitwisseling, netwerken en het bespreken van projecten uit het regionale arbeidsmarktprogramma. | Deelnemers: opleidingsadviseurs, stage-adviseurs, vertegenwoordigers uit het onderwijs, gemeente Gouda en het Netwerk Transformatie Midden-Holland.
E-mail: lies@zw-connect.nl
Tel: 06 - 18 50 29 90
WEBvierkant_ZZW_Portretten_7111 Lies

Netwerk opleiden Midden Holland

Contactpersoon: Lies Lokkerbol
In deze netwerkgroep wordt kennis gedeeld en afspraken gemaakt over lokale opleidingsvraagstukken. Hierbij wordt ook gewerkt aan regionale beleidsontwikkeling over het opleiden in de regio Midden Holland. | Deelnemers: opleidersadviseurs, stageadviseurs, vertegenwoordigers uit het onderwijs, gemeente Gouda en het Netwerk Transformatie Midden-Holland.
E-mail: lies@zw-connect.nl
Tel: 06 - 18 50 29 90

Neem contact op met Lies Lokkerbol

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*