Joyce Nihof

Projectleider

Als projectleider heb ik goed zicht op de uitdagingen die we in onze regio hebben op het gebied van instroom en behoud. Mobiliteit is mijn expertise en ik heb het project Regionale Mobiliteit dan ook in mijn portefeuille. Daarnaast hou ik mij bezig met voorlichting naar (toekomstige) zorgprofessionals over werken binnen Zorg en Welzijn. Met werkervaring in de zakelijke dienstverlening én de zorg heb ik een resultaatgerichte houding en heb ik tevens goed beeld van het ingewikkelde zorglandschap.

Schakelen, aanpassen en koers houden

Het is niet altijd even makkelijk om met de projecten binnen het jaar de gewenste resultaten te behalen. Er kunnen accent verschillen liggen in behoefte tussen branches, organisaties of subregio’s. Ik ben trots op de manier waarop ik met succes heb gezocht naar manieren om recht te doen aan die diversiteit. Die flexibiliteit kwam ook van pas in de tijd dat we snel moesten schakelen naar een meer digitale vorm om in verbinding te staan. Dat lukt mij goed: schakelen, aanpassen en koers houden op het uiteindelijke doel.

Het zal in de toekomst voor zorgorganisaties nóg lastiger worden om voldoende zorgprofessionals te vinden. Belangrijk om dus niet alleen maar in het belang van een organisatie of branche te denken maar sectorbreed. Ik zou graag de samenwerking in de regio vergroten om onnodige uitstroom te voorkomen. Een mooi voorbeeld hiervan is het project Regionale Mobiliteit waarbij we ons inzetten voor het behoud van zorgprofessionals voor de sector breed.

'Het is belangrijk om niet alleen maar in het belang van een organisatie of branche te denken, maar sectorbreed.'

Joyce Nihof

Projectleider

Projecten van Joyce Nihof

Flexibilisering

Met het project Flexibilisering willen we de regie op deze flexibele inzet terugbrengen naar de regio.

Loopbaanontwikkeling

In de toekomst zullen we meer zorg met minder handen moeten leveren. Het is daarom zaak om zorgmedewerkers te behouden voor de sector.

Voorlichting & Imago

Voldoende instroom begint met (regionale) promotie en voorlichting over de sector. We richten ons op diverse wervingsactiviteiten, afgestemd op de juiste doelgroep.

Neem contact op met Joyce Nihof

Naam*
Toestemming*

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*