Jim Gardien

Communicatieadviseur

Als communicatieadviseur voorzie ik onze kanalen van de meest actuele informatie. Ik zorg ervoor dat de projecten en diensten op de juiste manier gepresenteerd worden bij onze aangesloten werkgevers, zodat we een zo groot mogelijke doelgroep bereiken. Door het monitoren van belangrijke ontwikkelingen in de sector, het uitzetten van campagnes en het up to date houden van onze social media-kanalen, wil ik van ZWconnect hét kennisplatform voor zorg- en welzijnsorganisaties in de regio maken.

Match tussen werkgever en werknemer

Ik vind het gaaf om te zien hoe het team van ZWconnect haar projecten en diensten dusdanig afstemt op de behoeften van aangesloten werkgevers, dat uiteindelijk elke organisatie er profijt uit kan halen. Zo ben ik trots op de manier waarop in coronatijd de Ontdekdezorgweek is neergezet, waarbij werkgevers op een laagdrempelige manier in contact konden komen met medewerkers. Ook weten, naast werkzoekenden, steeds meer medewerkers in Zorg en Welzijn onze loopbaanportal te vinden, waarop voor beide doelgroepen broodnodige informatie te vinden is over deze sector. Ik krijg er energie van als we vanuit de communicatieafdeling hebben bijgedragen aan een match tussen werkgever en werknemer.

Ik hoop dat werkgevers in de regio ZWconnect zullen zien als hét platform waarop zij terecht kunnen met hun arbeidsmarktvraagstukken. Vanuit de communicatieafdeling is het onze taak om duidelijk te maken bij welke diensten en projecten zij zich met deze vragen aan kunnen sluiten. Zo zullen wij onze communicatie nóg beter targeten, want wat mij betreft geldt: less is more. Ook voor het succes van projecten als Sterk in je werk en Ontdekdezorg, die voornamelijk werkzoekenden en medewerkers moeten aanspreken, is gerichte communicatie onmisbaar. Ik kijk ernaar uit om met ons team een sterk, toekomstbestendig netwerk neer te zetten.

'Ik hoop dat werkgevers in de regio ZWconnect zullen zien als hét platform waarop zij terecht kunnen met hun arbeidsmarktvraagstukken.'

Jim Gardien

Communicatieadviseur

Projecten van Jim Gardien

Loopbaanportal

Het loopbaanportal voorziet in relevante informatie en vacatures om instroom, behoud en mobiliteit binnen Zorg en Welzijn te vergroten.

Neem contact op met Jim Gardien

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*