Jennifer Janssens-Wassenaar

Projectleider

Als projectleider evenementen heb ik de allerleukste baan van ZWconnect! Van kleinschaligere bestuurstafels, waar de juiste sfeer moet worden getroffen, tot grote evenementen en projecten als het Regionaal Arbeidsmarkt Symposium en Ontdekdezorg. Geen dag is hetzelfde.

Projecten tot een succes maken

Ik ben heel praktisch ingesteld en daardoor altijd op zoek of zaken efficiënter kunnen. Mijn creativiteit hiervoor inzetten en mij bezighouden met verandermanagement binnen een organisatie is iets wat mij drijft. Daarbij zijn de grootste uitdagingen in mijn functie (en ook gelijk de zaken waar ik energie van krijg): rust bewaren in een hectische omgeving, alles vanuit verschillende perspectieven bekijken, zaken voor elkaar krijgen en oog hebben voor het grotere geheel. Samen met mijn collega’s projecten tot een succes maken, met werkgevers tot concrete acties komen en het gezellig hebben met mijn collega’s zijn de dingen waar ik veel voldoening uit haal in mijn werk. Ook vind ik het fijn om voor een organisatie te werken die bijdraagt aan een maatschappelijk doel, de zorg.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Het liefst met spelletjes, muziek, lekker eten en drinken erbij. Niets is gezelliger dan een volle tafel, maar wel een clean desk! Dit zijn dan ook dingen die ik graag op kantoor inzet. Zo draag ik mijn stukje bij aan een nog meer ontspannen werksfeer en creëren we samen meer verbinding met elkaar en de organisatie. Het sociale aspect van mijn functie en de informele sfeer op kantoor is iets waar ik in mijn werk erg gelukkig van word.

'Ik ben heel praktisch ingesteld en daardoor altijd op zoek of zaken efficiënter kunnen.'

Jennifer Wassenaar

Projectleider

Projecten van Jennifer Janssens-Wassenaar

Sterk in je werk week

De Sterk in je werk week is bedoeld om aandacht te geven aan het behoud van zorg- en welzijnsprofessionals.

Ontdekdezorg

Om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een baan in Zorg en Welzijn, is de campagne Ontdekdezorg in het leven geroepen.

Neem contact op met Jennifer Janssens-Wassenaar

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*