Esmée van der Hagen

Projectleider

Als projectleider Sterk in je werk zorg ik voor de verbinding tussen onze ervaren loopbaancoaches en werkgevers, zorg- en welzijnsprofessionals en aanverwante netwerken. Dit fantastische project maakt het voor iedereen, werkzaam binnen Zorg en Welzijn, mogelijk om zichzelf verder te ontwikkelen. Met gratis loopbaancoach-trajecten en inspiratiesessies in diverse thema’s, maken we coaching toegankelijk voor iedereen. Of je nu hulp nodig hebt bij de vraag waar je nu echt goed in bent of wanneer je wel wat tools kan gebruiken om jezelf beter te profileren, bij Sterk in je werk helpen we je op weg zodat je leert om het zelf te doen.

Aan de slag met werkgeluk

In deze rol combineer ik mijn communicatie-achtergrond en ervaring als coach om dit project nog meer onder de aandacht te brengen. Voor mij is het de uitdaging om ons verhaal op zo’n manier over te brengen dat het zorgprofessionals motiveert om met hun eigen (werk)geluk aan de slag te gaan. Want wie wil er niet met plezier naar zijn werk gaan?

Vanaf het eerste moment voel ik me welkom binnen ZWconnect en ik hoop dat ik hier als collega ook mijn steentje aan kan bijdragen. Daarbij zie ik het als een mooie kans om persoonlijke ontwikkeling, en meer specifiek coaching, op de kaart te zetten binnen Zorg en Welzijn. Ik vertrouw erop dat coaching ervoor zorgt dat meer zorgprofessionals betrokken en aangehaakt blijven en tegelijkertijd de instroom van nieuwsgierige, nieuwe talenten kan worden verhoogd.

'Ik vertrouw erop dat coaching ervoor zorgt dat meer zorgprofessionals betrokken en aangehaakt blijven'

Esmée van der Hagen

Projectleider

Projecten van Esmée van der Hagen

Sterk in je werk

Bij ZWconnect zijn er loopbaancoaches beschikbaar voor gesprekken met geïnteresseerden uit de regio.

Neem contact op met Esmée van der Hagen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*