David Huizing

Programmamanager

Als programmamanager houd ik me bezig met alle projecten en activiteiten waar we als ZWconnect bij betrokken zijn en houd ik hier overzicht over. Het is mijn taak ervoor te zorgen dat alle projecten in goede samenhang worden uitgevoerd en om de projectleiders te ondersteunen bij het uitvoeren van hun projecten.

 

 

Meedenken in mogelijke oplossingen

Ik vind het erg leuk om zorgorganisaties te ondersteunen en mee te denken in mogelijke oplossingen. Het is elke keer weer een uitdaging om tot de kern van het probleem te komen en daar een oplossing bij te vinden.

Specifiek houd ik me ook nog bezig met subsidies, zoals de subsidiekaart, met overzichten van interessante subsidies en SectorplanPlus, een subsidie voor het opleiden van medewerkers.

Wil je meer weten over wat wij als ZWconnect doen op het gebied van de arbeidsmarkt en wat wij mogelijk voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op!

'Het is erg belangrijk om samen tot een gezonde arbeidsmarkt te komen. Ik vind het dan ook erg mooi om hieraan bij te mogen dragen.'

David Huizing

Programmamanager

Projecten van David Huizing

Werkvermogen

Goed werkgeverschap belicht de positieve aspecten van medewerkers en zet hen in hun kracht, waarmee uitval en verzuim wordt voorkomen.

Onboarding

Het onboarden van nieuwe medewerkers is belangrijk. Zeker in een tijd waarin we zorgverleners willen inzetten om aan de zorgvraag te voldoen.

Vitaliteitsadvies

Als lid van ZWconnect kun je kosteloos gebruikmaken van onze expertise op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

SectorplanPlus

SectorplanPlus is een meerjarige subsidie om een extra impuls te geven aan opleidingsprojecten gericht op het stimuleren van extra instroom.

Netwerkgroepen van David Huizing

Nicolien 5830

Netwerkgroep Behoud

Contactpersoon: Nicolien Verhage
Het doel van deze netwerkgroep is de uitwisseling van actuele kennis op het gebied van het behoud van medewerkers. Hiermee proberen we onder andere te weten te komen welke vraagstukken er spelen op dit vlak, zodat we daar als werkgeversvereniging op in kunnen spelen.
E-mail: nicolien@zw-connect.nl
Tel: 06 - 82 73 67 21

Neem contact op met David Huizing

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*