David Huizing

Projectleider

Als projectleider houd ik mij bezig met verschillende onderwerpen als subsidies, onboarding en vitaliteit. Ik vind het erg leuk om zorgorganisaties te ondersteunen en mee te denken in mogelijke oplossingen. Het is elke keer weer een uitdaging om tot de kern van het probleem te komen en daar een oplossing bij te vinden. Ik ben erg geïnteresseerd in gezondheid en bewegen, en ik vind het erg leuk om daarover binnen projecten mijn ideeën uit te kunnen dragen.

Beleid op vitaliteit

Ik ben erg trots op de masterclass Viermaal Vitaal die we begin 2021 hebben georganiseerd. Ik wilde al langere tijd een project rond vitaliteit opzetten, maar wist nog niet precies hoe. Eind 2020 kwamen we op het idee om een vierdelige masterclass te organiseren, waarin organisaties aan de slag gaan met het beleid op vitaliteit en dit zo praktisch mogelijk leren in te vullen. Met als uiteindelijk doel dat elke medewerker wordt gestimuleerd ermee aan de slag te gaan. Tot slot ben ik er erg trots op dat we met een klein team zoveel mooie en belangrijke projecten uitvoeren.

De arbeidsmarkttekorten zijn een groot en belangrijk probleem. Ik vind het erg mooi om mijn steentje bij te dragen aan (een deel van) de oplossing daarvoor. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om eraan bij te dragen dat alle medewerkers in zorg en welzijn duurzaam en vitaal aan het werk kunnen. Dat is én belangrijk om de tekorten op te vangen, én belangrijk voor de medewerker zelf. Hierdoor is er een gezonde werk privé-balans, zodat het werk goed uitgevoerd kan worden en de persoon vitaal is.

'Ik vind het erg belangrijk om eraan bij te dragen dat alle medewerkers in Zorg en Welzijn duurzaam en vitaal aan het werk kunnen.'

David Huizing

Projectleider

Projecten van David Huizing

VitaalKrachtige Regio

De inzetbaarheid van personeel is ontzettend belangrijk. ZWconnect investeert in duurzame inzetbaarheid, en daarmee behoud, van medewerkers.

Onboarding

Het onboarden van nieuwe medewerkers is belangrijk. Zeker in een tijd waarin we zorgverleners willen inzetten om aan de zorgvraag te voldoen.

Vitaliteitsadvies

Als lid van ZWconnect kun je kosteloos gebruikmaken van onze expertise op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

SectorplanPlus

SectorplanPlus is een meerjarige subsidie om een extra impuls te geven aan opleidingsprojecten gericht op het stimuleren van extra instroom.

Neem contact op met David Huizing

Naam*
Toestemming*

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*