Coralie Elmont

Directeur

Als directeur van ZWconnect beweeg ik me graag in het netwerk voor de verbinding met onze leden en de regio. Ondanks dat er veel gedeelde problematiek is op de arbeidsmarkt, kent elke branche hier haar eigen uitdagingen in. Door in contact te staan met onze leden, worden kansen zichtbaar welke ik samen met het team omzet in concrete programma’s en projecten waar leden zich in herkennen en mee geholpen zijn.

Nevenfuncties:

  • Voorzitter SOH Businessclub voor Zorg, Welzijn & Onderwijs in de regio Haaglanden
  • Lid Raad van Advies Haagse Hogeschool

 

Groots denken, lokaal samen doen

Ik ben vooral trots op de grote groep zorg- en welzijnsprofessionals die wij samen als samenwerkingsverband vertegenwoordigen. Ze zijn van onmisbare waarde in de enorme uitdaging waar we voor staan. Gezamenlijk zetten we ons er voor in dat er meer mensen kiezen voor zorg en welzijn en dat ze met plezier èn duurzaam in de sector werken, zodat we in de kwaliteit van zorg en welzijn kunnen blijven voorzien.

Ik hoop dat alle leden en potentiële leden zich in het volgende (gaan) herkennen: ZWconnect is de zichtbare speler in de regio met impact op de arbeidsmarkt. De vereniging heeft oog voor wat er in de branches en de (sub)regio’s speelt en waar haar leden behoefte aan hebben. Voor zowel bestuur als HR valt er voldoende te halen; inspiratie, inzichten, netwerk, maar ook concrete tools, best practices en inkoopvoordeel. Iedereen ervaart de meerwaarde van het lidmaatschap en voelt zich onderdeel van het netwerk. Groots denken; lokaal samen doen!

'ZWconnect is de zichtbare speler in de regio met impact op de arbeidsmarkt.'

Coralie Elmont

Directeur

Neem contact op met Coralie Elmont

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*