Subsidie: vouchers voor coaching mentale vitaliteit

De coronapandemie kan een flinke impact hebben op de mentale vitaliteit van werkenden in Zorg en Welzijn. ZWconnect heeft subsidie beschikbaar gekregen van ZonMw om coaching te organiseren voor medewerkers die dit, naar aanleiding van de pandemie, nodig hebben. Lees hier hoe je dit in jouw organisatie aan kunt bieden.

Energie, veerkracht en doorzettingsvermogen

Mentale vitaliteit

Onder mentale vitaliteit wordt verstaan: iemand die zich geestelijk sterk en fit voelt, en beschikt over veel energie, grote veerkracht en veel doorzettingsvermogen. De regeling kent twee doelgroepen: werkenden in het algemeen en thuis of hybride werkenden. De coaching is dus in te zetten voor zorg- en welzijnsprofessionals en voor stafmedewerkers. 

Leden van ZWconnect kunnen een bijdrage krijgen van maximaal 1.000 euro per traject, als de coaching wordt ingekocht bij een gecertificeerde coach. 

Beperkt budget beschikbaar 

Om in aanmerking te komen, dien je direct bij ZWconnect een aanvraag in. Vul daarvoor de onderstaande tabel in en mail deze naar Michel Winnubst, via michel@zw-connect.nl.

  • Voor 4 deelnemende organisaties is een bedrag beschikbaar van (maximaal) 11.000 euro, breed in te zetten voor alle werknemers. 
  • Voor 4 organisaties is (maximaal) 6.000 euro beschikbaar, voor hybride/thuiswerkende medewerkers. 

 

Je kunt je inschrijven voor beide doelgroepen. De toekenning van het budget gebeurt op basis van first-come-first-serve. Aanvragen kan vanaf 17 oktober tot en met 31 oktober 2022. 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze subsidieregeling? Bekijk dan de flyer voor meer informatie.

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Regionale bijeenkomsten over agressie in de zorg


Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) organiseert dit jaar tien regionale bijeenkomsten over het thema ‘Agressie en Aangifte’.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*