Sterk in je werk week: wat kan jouw organisatie doen?

Van 14 tot en met 18 november staat de Sterk in je werk week weer op het programma. Dit jaar is het thema ‘Mentale Fitheid’ en kun je jouw medewerkers activiteiten aanbieden die bijdragen aan hun vitaliteit. Denk je bijvoorbeeld aan een yogaworkshop, een smoothiekar, een webinar of totaal iets anders? Dan gaan we hierover graag met je in gesprek.

Divers aanbod van activiteiten

Wat kun je van ons verwachten?

ZWconnect neemt bij de Sterk in je werk week de coördinatie, planning en communicatiemiddelen voor haar rekening. Daarnaast dragen we met enkele interessante online inspiratiesessies ook bij aan de programmering. We organiseren deze week de sessies:

– Werk en Privé in Balans
– Werken en Mantelzorgen
– Ademcoaching/Mindfulness
– Maak van Vitaliteit jouw Prioriteit

Wat kun je zelf doen?

We zijn benieuwd hoe jij kan bijdragen aan deze week. Heeft jouw organisatie een workshop of andere activiteit die je kunt aanbieden aan jouw medewerkers? Of die misschien breed gedeeld kan worden met andere zorg- en welzijnsmedewerkers? Denk hierbij aan activiteiten die aansluiten bij het thema mentale fitheid, zoals het organiseren van een yogaworkshop, een webinar, het plaatsen van een smoothiekar, etc.

Neem contact op met Renske Mijderwijk via info@zw-connect.nl om je ideeën te delen. Wil je één van onze inspiratiesessies op jouw locatie aanbieden? Ook dan kun je contact opnemen met Renske om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden

Zorg- en welzijnsmedewerkers kunnen zich aanmelden voor de activiteiten via het Zorg en Welzijn Plein. Zodra het programma bekend is, komen de activiteiten op deze pagina te staan.

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Regionale bijeenkomsten over agressie in de zorg


Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) organiseert dit jaar tien regionale bijeenkomsten over het thema ‘Agressie en Aangifte’.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*