Sterk in je werk week: wat kan jouw organisatie doen?

Van 14 tot en met 18 november staat de Sterk in je werk week weer op het programma. Dit jaar is het thema ‘Mentale Fitheid’ en kun je jouw medewerkers activiteiten aanbieden die bijdragen aan hun vitaliteit. Denk je bijvoorbeeld aan een yogaworkshop, een smoothiekar, een webinar of totaal iets anders? Dan gaan we hierover graag met je in gesprek.

Divers aanbod van activiteiten

Wat kun je van ons verwachten?

ZWconnect neemt bij de Sterk in je werk week de coördinatie, planning en communicatiemiddelen voor haar rekening. Daarnaast dragen we met enkele interessante online inspiratiesessies ook bij aan de programmering. We organiseren deze week de sessies:

– Werk en Privé in Balans
– Werken en Mantelzorgen
– Ademcoaching/Mindfulness
– Maak van Vitaliteit jouw Prioriteit

Wat kun je zelf doen?

We zijn benieuwd hoe jij kan bijdragen aan deze week. Heeft jouw organisatie een workshop of andere activiteit die je kunt aanbieden aan jouw medewerkers? Of die misschien breed gedeeld kan worden met andere zorg- en welzijnsmedewerkers? Denk hierbij aan activiteiten die aansluiten bij het thema mentale fitheid, zoals het organiseren van een yogaworkshop, een webinar, het plaatsen van een smoothiekar, etc.

Neem contact op met Renske Mijderwijk via info@zw-connect.nl om je ideeën te delen. Wil je één van onze inspiratiesessies op jouw locatie aanbieden? Ook dan kun je contact opnemen met Renske om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden

Zorg- en welzijnsmedewerkers kunnen zich aanmelden voor de activiteiten via het Zorg en Welzijn Plein. Zodra het programma bekend is, komen de activiteiten op deze pagina te staan.

Nieuws

Nieuwe richtlijn tegen agressie en ongewenst gedrag in de zorg


Een nieuwe beleidsrichtlijn psychosociale ondersteuning zorgprofessionals moet agressie op de werkvloer tegengaan.

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Voordelig een opleiding volgen bij NIDI Businessschool als lid van ZWconnect


Op de valreep kunnen we voor onze leden twee opleidingen aanbieden met 1000 euro extra korting.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*