RegioPlus Jaaroverzicht 2022

De arbeidsmarktkrapte is niet alleen merkbaar in de sector zorg en welzijn, vrijwel alle sectoren kampen met een personeelstekort. Een van de grootste maatschappelijke uitdagingen voor de komende jaren is het kunnen blijven leveren van welzijn en zorg aan kwetsbare mensen in de samenleving. RegioPlus richt zich als landelijke vereniging van de twaalf werkgeversorganisaties in zorg en welzijn (waaronder ZWconnect) op de transformatie van deze arbeidsmarkt. Zij benaderen deze uitdaging met nieuwe oplossingen uit de regionale arbeidsmarktpraktijk. Ruimte voor technologische en sociale innovatie en leren en delen van bewezen vernieuwingen staan centraal in wat wij doen. Anders werken, innoveren en experimenteren zijn de sleutelwoorden van 2022. In dit jaaroverzicht vind je een greep van de activiteiten van RegioPlus afgelopen jaar.

Jaaroverzicht

Download hier het RegioPlus Jaaroverzicht 2022.

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

Innovatiekaart uitgebreid met nieuwe innovaties


De kaart is vernieuwd met vijf nieuwe innovaties en daarnaast een update van de al opgenomen initiatieven.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*