Dame die project leidt bij flipchart

Gezocht: Projectleider Instroom bij ZWconnect (24-32 uur per week)

Zonder zorg- en welzijnsprofessionals geen Zorg en Welzijn. Daarom is het cruciaal dat er nu én in de toekomst genoeg gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers zijn. Om dat te bereiken zijn wij op zoek naar een bevlogen projectleider om samen met onze leden alles op alles te zetten om arbeidsmarktvraagstukken op het gebied van instroom in Zorg en Welzijn in onze regio op te lossen. 

Ben jij die bevlogen projectleider met kennis en ervaring van arbeidsmarktvraagstukken? Heb je kennis (ervaring) met recruitment en affiniteit met de sector Zorg en Welzijn? Dan is deze baan iets voor jou! Let op: de vacature is gesloten. Je kunt niet meer reageren. 

Wat ga je doen
 • Je weet verbinding tussen leden en stakeholders te leggen en overziet het speelveld van Zorg en Welzijn. Dezelfde problematiek betekent niet automatisch dezelfde belangen. Jij snapt dit als geen ander en begrijpt dat samenwerking onlosmakelijk verbonden is met heldere communicatie, verwachtingsmanagement en vertrouwen. Je zoekt je samenwerkingspartners, zowel je collega’s als het werkveld, hierin proactief op. Je brengt samen om te versnellen.  
 • Je bouwt, onderhoudt en geeft sturing aan diverse netwerken op het gebied van instroom. Voornamelijk het recruitmentnetwerk is in deze een belangrijk netwerk. Daarnaast geef je concrete invulling aan activiteiten die uit deze netwerken voortvloeien. 
 • Je geeft samen met collega’s, de leden van ZWconnect en verschillende stakeholders (onder andere UWV, Gemeenten, Werkgevers Servicepunten, RegioPlus) invulling aan de regionale ambities met als doel: genoeg deskundig personeel werven en opleiden voor de sector Zorg en Welzijn om te kunnen voorzien in kwalitatieve zorg voor iedereen.  
 • Je bent op de hoogte van marktontwikkelingen en innovaties op het gebied van instroom en weet je netwerk te inspireren.  
Wat breng je mee
 • HBO/WO werk en denkniveau. 
 • Ervaring binnen recruitment, bij voorkeur binnen Zorg en Welzijn.  
 • Je bent een verbinder met gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en verschillende belangen.  
 • Je haalt plezier uit het delen van jouw kennis en ervaring binnen jouw netwerk en met je collega’s.   
 • Je werkt graag in een klein gedreven team.  
 • Je herkent je in de volgende competenties: resultaatgericht met gevoel voor teambelang, overtuigend, innovatief en doorzetter.  
Wie zijn wij 

Als werkgeversvereniging voor Zorg en Welzijn bieden wij organisaties een sterk regionaal netwerk voor samenwerking en kennisuitwisseling. Dit is cruciaal voor meer efficiency, slagkracht én sneller resultaat. En dat is hard nodig! Daarom werken wij samen met onze leden aan arbeidsmarktvraagstukken, zodat iedereen de zorg krijgt die hij verdient. Nu en in de toekomst! Wij zijn de spin in het web. We verbinden, delen kennis, inspireren, activeren en faciliteren. Ons credo is groots denken en lokaal doen in de regio’s Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en Rijn Gouwe. Zo lossen we samen de arbeidsmarktvraagstukken van onze leden op, want we zetten ons in voor goede opleidingen, instroom, doorstroom en behoud. Met als resultaat genoeg gekwalificeerd, gemotiveerd en passend personeel. Samen staan we sterk en kunnen we de zorgvraag van de toekomst aan. 

Wat ons onderscheidt? We werken regionaal, branche-overstijgend met de focus op arbeidsmarktoplossingen. Wil je meer weten over onze organisatie, onze medewerkers en onze leden? Bekijk dan onze website

Wat heeft ZWconnect jou te bieden 
 • Ruimte voor ondernemerschap, eigen initiatief en verantwoordelijkheid in een uitdagende werkomgeving.  
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden volgend CAO Ziekenhuizen (onder andere deelname aan pensioenfonds en 13e maand).  
 • Salariëring in FWG-55 (inschaling afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring).
 • Jaarcontract met intentie tot verlenging. 
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met persoonlijk opleidingsbudget en onbeperkt toegang tot online leerplatform Goodhabitz.
 • Laptop en telefoon van de zaak. 

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature en arbeidsvoorwaardelijke zaken kun je contact opnemen met Coralie Elmont, directeur, via coralie@zw-connect.nl of 06 – 82 30 65 09.

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan vóór donderdag 4 augustus jouw cv en motivatiebrief naar jennifer@zw-connect.nl t.a.v. Jennifer Wassenaar.

Nieuws

Nieuwe subsidieregeling voor inzet statushouders


Met de SOWIS kunnen werkgevers statushouders duurzaam in dienst nemen.

Samenwerking op flex: zó doen ze het in de regio Gouda


ZWconnect stond drie jaar geleden aan de wieg van een inmiddels succesvolle samenwerking in de regio Gouda.

Acht toekomstbeelden en hun impact op het arbeidsmarkttekort


Rebel Group heeft in opdracht van AZW een rapportage opgeleverd waarin verschillende scenario’s van de sector worden geschetst.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*