Subsidies

Voor werkgevers en samenwerkingsverbanden in Zorg en Welzijn zijn er veel verschillende subsidies beschikbaar voor het behoud, opleiden en de instroom van personeel. We zien dat dergelijke subsidies steeds belangrijker worden om ook daadwerkelijk pilots op te zetten, maar dat de beschikbare middelen niet altijd worden gevonden en benut vanwege onbekendheid. Daarom stimuleert en adviseert ZWconnect organisaties en samenwerkingsverbanden op het gebied van subsidiemogelijkheden.

Wat houdt het in?

Voor déze subsidies is ZWconnect de contactpersoon
SectorplanPlus

Na een succesvolle afronding van het Sectorplan is het vervolg gestart: het SectorplanPlus. Dit is een meerjarige subsidie gericht op werkgevers in Zorg en Welzijn om een extra impuls te geven aan opleidingsprojecten gericht op het stimuleren van extra instroom.

 

VitaalKrachtige Regio

Van werkgevers en medewerkers in Zorg en Welzijn wordt steeds meer verwacht dat zij de verantwoordelijkheid nemen voor hun toekomstige inzetbaarheid. Met de VitaalKrachtige Regio maken we het (samen met het Europees Sociaal Fonds) mogelijk om verschillende pilots en extra acties op te zetten op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

NL Leert Door

Via de subsidie NL Leert Door – sectoraal maatwerk kun je jouw medewerkers diverse activiteiten aanbieden met forse korting. Alle activiteiten zijn gericht op loopbaanontwikkeling en op behoud van de medewerker voor de organisatie of voor de sector, zoals ontwikkel/advies trajecten of een EVC-traject.

 

Subsidiekaart

Onze digitale subsidiekaart geeft je een overzicht van verschillende landelijke en regionale regelingen.

Stuur een bericht aan Michel

Naam*
Toestemming*
Michel Winnubst
Michel Winnubst
Projectleider
Projectleider
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Michel.
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Michel.

Aankomende activiteiten

Regiobijeenkomst Zuid-Holland

Details
Datum: 6 december 2022
Online bijeenkomst

Deze regiobijeenkomst staat in het teken van de rol van het intern toezicht bij de uitdagingen die de krapte op de arbeidsmarkt met...

Communicatienetwerk

Details
Datum: 18 oktober 2022
Netwerkgroep

Ontmoet andere communicatieprofessionals en bespreek met ons hoe we gezamenlijk kunnen optrekken.

Nieuws

Wat staat er in de Miljoenennota over zorg en welzijn?


In de Prinsjesdagmemo van RegioPlus staan alle beleidsmaatregelen uit de Miljoenennota die relevant zijn voor zorg en welzijn.

Leid jij ook al op met mbo-certificaten voor bij- op- en omscholing?


Met mbo-certificaten kunnen werkgevers hun medewerkers op een verantwoorde wijze inzetten bij nieuwe werkzaamheden.

Onderzoeksrapport: ‘SectorplanPlus spreekt werkgevers aan’


Gedurende de looptijd van de subsidie is door meer dan 3.800 zorgorganisaties, met name uit de VVT sector, gebruik gemaakt van SectorplanPlus.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*