Sterk in je werk

​Veranderingen in de zorg hebben grote gevolgen voor mensen die in Zorg en Welzijn (willen) werken. In opdracht van CNV Zorg & Welzijn en in nauwe samenwerking met RegioPlus voert ZWconnect het project ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ uit, gericht op coaching van bestaande of toekomstige medewerkers.

Sterk in je werk, zorg voor jezelf is er voor iedereen die een stap naar of binnen de zorg en welzijn wil maken. Samen met een coach komen geïnteresseerden in beweging naar meer werkgeluk, meer balans en minder stress binnen hun werkende leven. Onze ervaren onafhankelijke Sterk in je werk coaches kijken per situatie wat er wel mogelijk is. Gratis, in de buurt en zonder verplichtingen. Meld je aan via www.sterkinjewerk.nl/aanmelden.

Wat houdt het in?

Geef jouw medewerkers zelf de regie

Bij onze coachgesprekken staat de medewerker of werkzoekende bewust stil bij zijn of haar loopbaan. Zij bekijken voor zichzelf waar zij nu staan en waar ze naar toe willen. De deelnemer bepaalt zelf het onderwerp van het gesprek. Bijvoorbeeld over verdere stappen in een functie, werkgeluk, het inzetten van talent of het onderzoeken van mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Medewerkers of werkzoekenden kunnen zelf een gesprek aanvragen bij Sterk in je werk. Bekijk ook de speciale flyer voor werkgevers, of gebruik de toolkit om Sterk in je werk onder de aandacht te brengen binnen jouw organisatie.

 

 

 

Sinds de start in 2016 hebben meer dan 50.000 mensen zich aangemeld voor deze gratis coaching, speciaal voor zorg- en welzijnsprofessionals. Bent je benieuwd naar de cijfers? Lees dan hier verder voor de landelijke evaluatie ‘Sterk in je werk werkt’.

Inspiratiesessies

Elke zes tot acht weken organiseren onze Sterk in je werk coaches inspiratiesessies voor zorg- en welzijnsmedewerkers om te werken aan bijvoorbeeld hun werkgeluk, vitaliteit en stressreductie. Via het Zorg en Welzijn Plein kunnen professionals zich aanmelden voor een van deze sessies.

Wij komen ook naar je toe! De Sterk in je werk inspiratiemiddag is een uniek aanbod van ZWconnect voor aangesloten werkgevers. In een dagdeel gaan jouw medewerkers samen aan de slag op een van onderstaande thema’s. De volgende onderdelen kunnen aan bod komen:

  • Werkgeluk
  • Ontdek jouw drijfveren
  • Mindfulness/Ademcoaching
  • Werken en Mantelzorgen
  • Werk-privébalans
  • Vitaliteit
  • Persoonlijke (loopbaan)coaching (individueel)
  • Netwerken

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze projectleider Marjolijn van Tol via sterkinjewerk@zw-connect.nl of 06 – 86 84 48 17

Onze loopbaancoaches

Ine Ruijfrok
Annelies Hulsebosch
Ria Eijk
Francis Stroes

Sterk in je werk, zorg voor jezelf in Zorg en Welzijn

Stuur een bericht aan Marjolijn

Naam*
Toestemming*
Marjolijn van Tol
Marjolijn van Tol
Projectleider
Projectleider
Kijk op www.sterkinjewerk.nl om meer te weten te komen over wat Sterk in je werk voor jou kan betekenen. Je kunt ook contact opnemen met Marjolijn voor meer informatie.
Kijk op www.sterkinjewerk.nl om meer te weten te komen over wat Sterk in je werk voor jou kan betekenen. Je kunt ook contact opnemen met Marjolijn voor meer informatie.

Aankomende activiteiten

Strategisch je koers bepalen

Details
Datum: 17 april 2023
Online bijeenkomst

Leer hoe medewerkers zich in de regionale arbeidsmarkt bewegen en hoe PFZW invulling geeft aan strategische personeelsplanning.

Workshop ‘Versimpel je HR-beleid en maak meer impact’

Details
Datum: 13 juni 2023
Workshop

De workshop is gericht op het helpen bepalen van je visie en hoe je ervoor zorgt het HR-beleid dat je nastreeft echt effect...

Nieuws

Nieuw bestuurslid Yvonne Wilders: ‘Alleen ga je snel, samen kom je verder’


Wilders is voorzitter van de raad van bestuur van Alrijne Zorggroep. Zij stelt zich in dit artikel graag aan je voor.

Overzicht huisvestingsinitiatieven voor zorg- en welzijnsmedewerkers


Met dit overzicht laten we zien welke initiatieven er zijn op het gebied van huisvesting, specifiek voor zorg- en welzijnsmedewerkers.

Even voorstellen…


Onze nieuwe officemanager Saskia Hulsmann stelt zich graag aan je voor.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*