Sterk in je werk

​Veranderingen in de zorg hebben grote gevolgen voor mensen die in Zorg en Welzijn (willen) werken. In opdracht van CNV Zorg & Welzijn en in nauwe samenwerking met RegioPlus voert ZWconnect het project ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ uit, gericht op coaching van bestaande of toekomstige medewerkers.

Sterk in je werk, zorg voor jezelf is er voor iedereen die een stap naar of binnen de zorg en welzijn wil maken. Samen met een coach komen geïnteresseerden in beweging naar meer werkgeluk, meer balans en minder stress binnen hun werkende leven. Onze ervaren onafhankelijke Sterk in je werk coaches kijken per situatie wat er wel mogelijk is. Gratis, in de buurt en zonder verplichtingen. Meld je aan via www.sterkinjewerk.nl/aanmelden.

Wat houdt het in?

Geef jouw medewerkers zelf de regie

Bij onze coachgesprekken staat de medewerker of werkzoekende bewust stil bij zijn of haar loopbaan. Zij bekijken voor zichzelf waar zij nu staan en waar ze naar toe willen. De deelnemer bepaalt zelf het onderwerp van het gesprek. Bijvoorbeeld over verdere stappen in een functie, werkgeluk, het inzetten van talent of het onderzoeken van mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Medewerkers of werkzoekenden kunnen zelf een gesprek aanvragen bij Sterk in je werk. Bekijk ook de speciale flyer voor werkgevers, of gebruik de toolkit om Sterk in je werk onder de aandacht te brengen binnen jouw organisatie.

 

 

 

Sinds de start in 2016 hebben meer dan 53.000 mensen zich aangemeld voor deze gratis coaching, speciaal voor zorg- en welzijnsprofessionals. Ben je benieuwd naar de cijfers? Lees dan hier verder voor de landelijke evaluatie ‘Sterk in je werk werkt’.

Inspiratiesessies

Elke zes tot acht weken organiseren onze Sterk in je werk coaches inspiratiesessies voor zorg- en welzijnsmedewerkers om te werken aan bijvoorbeeld hun werkgeluk, vitaliteit en stressreductie. Via het Zorg en Welzijn Plein kunnen professionals zich aanmelden voor een van deze sessies.

Wij komen ook naar je toe! De Sterk in je werk inspiratiemiddag is een uniek aanbod van ZWconnect voor aangesloten werkgevers. In een dagdeel gaan jouw medewerkers samen aan de slag op een van onderstaande thema’s. De volgende onderdelen kunnen aan bod komen:

  • Werkgeluk
  • Ontdek jouw drijfveren
  • Ademcoaching/Mindfulness
  • Werken en Mantelzorgen
  • Werk-privébalans
  • Vitaliteit
  • Persoonlijke (loopbaan)coaching (individueel)
  • Netwerken
  • Communiceren

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze projectleider Esmée van der Hagen via sterkinjewerk@zw-connect.nl of 06 – 86 84 48 17

Onze loopbaancoaches

Ine Ruijfrok
Annelies Hulsebosch
Ria Eijk
Francis Stroes
Marjolijn van Tol

Sterk in je werk, zorg voor jezelf in Zorg en Welzijn

Stuur een bericht aan Esmée

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Esmée van der Hagen
Esmée van der Hagen
Projectleider
Projectleider
Kijk op www.sterkinjewerk.nl om meer te weten te komen over wat Sterk in je werk voor jou kan betekenen. Je kunt ook contact opnemen met Esmée voor meer informatie.
Kijk op www.sterkinjewerk.nl om meer te weten te komen over wat Sterk in je werk voor jou kan betekenen. Je kunt ook contact opnemen met Esmée voor meer informatie.

Aankomende activiteiten

Algemene Ledenvergadering

Details
Datum: 3 juni 2024
Fysieke bijeenkomst

Op maandag 3 juni vindt de Algemene Ledenvergadering van ZWconnect plaats, bedoeld voor bestuurders van onze leden.

Netwerkgroep Communicatie: Doelgroepgericht Personeelsbeleid

Details
Datum: 21 maart 2024
Workshop

Deze training richt zich op het begrijpen van de doelgroepen en het optimaliseren van de (potentiële) medewerkersreis.

Nieuws

Vragenlijst: mentale vitaliteit binnen zorgorganisaties


Deze enquête is specifiek ontworpen om inzicht te krijgen in verschillende aspecten van jouw rol binnen de zorgpraktijk.

Maak kennis met de regioplannen


ZWconnect is voor de vier zorgkantoorregio’s en het Netwerk Acute Zorg West in haar gebied betrokken bij totstandkoming van deze plannen.

Samenwerking op de arbeidsmarkt; wat mag wel en niet?


Samenwerken op de arbeidsmarkt mag volgens de mededingingsregels, maar die samenwerking mag niet nadelig uitpakken voor zorgmedewerkers.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*