Ontdekdezorg

Om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een baan in Zorg en Welzijn, is de campagne Ontdekdezorg in het leven geroepen. Door de campagne kunnen zij zich oriënteren, rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij hen in de buurt.

Wat houdt het in?

Oriënteren en kennismaken

Samen met werkgevers in Zorg en Welzijn organiseerden we al tien jaar de Ontdekdezorg week (voorheen de Week van Zorg en Welzijn). Maar de wereld verandert: de arbeidsmarkt is nu anders dan een paar jaar geleden en krapper dan ooit. We zagen in de evaluatie van de Ontdekdezorg week een duidelijke trend: de campagne wordt goed beoordeeld, maar om meer gestelde doelen te behalen diende de campagne anders ingericht te worden.

Daarom is in 2023 gestart met een doorlopende campagne: Ontdekdezorg. We zetten in op continuïteit en de kracht van de herhaling. De Ontdekdezorg campagne zal het hele jaar zichtbaar zijn en op piekmomenten in het jaar extra aandacht geven aan werken en leren in Zorg en Welzijn. De campagne gaat de activiteiten die organisaties door het jaar heen organiseren ondersteunen met doorlopende communicatie. In plaats van één keer per jaar een week in maart, krijgen zij-instromers en herintreders op elk moment de kans om zich te oriënteren in Zorg en Welzijn.

Stuur een bericht aan Jennifer

Naam*
Toestemming*
Jennifer Janssens-Wassenaar
Jennifer Janssens-Wassenaar
Projectondersteuner
Projectondersteuner
Wil je meer informatie over de Ontdekdezorg week? Neem dan contact op met Jennifer.
Wil je meer informatie over de Ontdekdezorg week? Neem dan contact op met Jennifer.

Aankomende activiteiten

Brainstorm- en informatiebijeenkomst Ontdekdezorg

Details
Datum: 21 februari 2023
Fysieke bijeenkomst

Graag informeren we je over de nieuwe invulling van de campagne Ontdekdezorg en bespreken we hoe we deze campagne gezamenlijk tot een succes...

Netwerkgroep Communicatie

Details
Datum: 23 februari 2023
Netwerkgroep

Op donderdag 23 februari van 15.00 tot 17.00 uur staat de tweede bijeenkomst van deze netwerkgroep op het programma bij ZWconnect. 

Nieuws

Factsheet: Zzp’ers binnen Zorg en Welzijn in de regio van ZWconnect


In een factsheet presenteren we een aantal kerncijfers over de omvang en trends van inzet van zelfstandigen in de arbeidsmarktregio’s van ZWconnect.

RegioPlus Jaaroverzicht 2022


In dit jaaroverzicht vind je een greep van de activiteiten van RegioPlus afgelopen jaar.

Bekijk ons arbeidsmarktprogramma 2023!


Voor 2023 heeft ZWconnect een innovatief arbeidsmarktprogramma samengesteld waarmee we anders kijken, anders leren en anders doen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*