Ontdekdezorg

Om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een baan in Zorg en Welzijn, is de campagne Ontdekdezorg in het leven geroepen. Door de campagne kunnen zij zich oriënteren, rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij hen in de buurt.

Wat houdt het in?

Oriënteren en kennismaken

De Ontdekdezorg campagne is het hele jaar zichtbaar en tijdens drie á vier landelijke momenten in het jaar geven we extra aandacht aan werken en leren in Zorg en Welzijn. De campagne gaat de activiteiten die organisaties door het jaar heen organiseren ondersteunen met doorlopende communicatie. In plaats van één keer per jaar een week in maart, krijgen zij-instromers en herintreders op elk moment de kans om zich te oriënteren in Zorg en Welzijn.

In 2023 vinden de landelijke momenten in de volgende weken plaats:

  • 13 t/m 18 maart 2023
  • 12 t/m 17 juni 2023
  • 16 t/m 21 oktober 2023
  • Februari 2024

Er is communicatiemateriaal beschikbaar voor organisaties om hun eigen activiteiten kracht bij te zetten. Wat al in de regio gebeurt, kan ondersteund worden met het communicatiemateriaal
van Ontdekdezorg. Download de toolkit met posters en flyers en extra social media posts voor het aankondigen van evenementen. Bekijk ook deze flyer voor meer informatie over de invulling van de Ontdekdezorg campagne in 2023.

Aanmelden activiteit

Organiseer je binnenkort een activiteit voor potentiële medewerkers? Bijvoorbeeld een speeddate, voorlichtingsbijeenkomst, open dag, evenement, meet & greet, etc. Geef dit dan door aan ons. Wij plaatsen jouw activiteit op het Zorg en Welzijn Plein en verwijzen geïnteresseerden op die manier door naar jullie activiteiten. De agenda op het Zorg en Welzijn Plein is direct gekoppeld aan de landelijke campagnewebsite van Ontdekdezorg.

 

MM slash DD slash JJJJ
Aanvangstijd
:
Korte omschrijving van de activiteit (100-250 woorden)
Benoem de doelgroep voor wie deze activiteit interessant is
Eventuele aanmeldlink toevoegen
URL van pagina toevoegen met informatie over de activiteit
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Indien je een afbeelding hebt van de activiteit, dan kun je deze hier toevoegen.

Contactgegevens

Naam contactpersoon

Je kunt een activiteit aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Heb je vragen? Neem dan contact op met Jennifer Janssens-Wassenaar, projectleider, via jennifer@zw-connect.nl of 06 – 86 85 08 99.

 

 

Stuur een bericht aan Jennifer

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Jennifer Janssens-Wassenaar
Jennifer Janssens-Wassenaar
Projectleider
Projectleider
Wil je meer informatie over Ontdekdezorg? Neem dan contact op met Jennifer.
Wil je meer informatie over Ontdekdezorg? Neem dan contact op met Jennifer.

Aankomende activiteiten

Symposium ‘Klaar voor de start’

Details
Datum: 23 november 2023
Evenement

ROC Mondriaan nodigt je uit om op donderdag 23 november het startschot te lossen onder het motto ‘Alleen ga je snel, samen komen...

Netwerkgroep Communicatie (geannuleerd)

Details
Datum: 26 oktober 2023
Netwerkgroep

In deze netwerkgroep komen communicatieprofessionals van zorg- en welzijnsorganisaties bijeen om te netwerken en van elkaar te leren.

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

ZZP’ers gezocht voor Regionaal Innovatieportfolio Digitale Zorg


Ben jij een zelfstandige en resultaatgerichte professional met ervaring in het beheer en onderhoud van databanken of informatiesystemen?

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*