Podcast Zorgen voor Later: Zorg voor Morgen (Fundis)

De tekorten in de zorg- en welzijnssector blijven de komende jaren toenemen. Tijd dus om het anders aan te pakken, maar hoe? Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie de juiste mensen aantrekt? En, niet onbelangrijk, hoe raak je deze mensen niet kwijt? In de podcastserie Zorgen voor Later gaat Jim Gardien, communicatieadviseur bij ZWconnect, op zoek naar inspirerende voorbeelden van zorg- en welzijnsorganisaties in deze regio, die op innovatieve wijze werken aan instroom of behoud van personeel. In deze tweede aflevering komt het programma Zorg voor Morgen van Fundis aan bod.

Kennis over innovaties vergroten

Netwerkorganisatie Fundis startte in 2019 met de interne campagne ‘Zorg voor Morgen’. Aan de hand van zes thema’s worden medewerkers betrokken bij de toekomst van de zorg, met als doel om personeel te behouden en de kennis over innovaties onder medewerkers te vergroten. Het leverde Fundis een Gouden Giraffe op en een zelf geïntroduceerde dag: de Dag van de Zorg voor Morgen. Patricia de Koning, programmamanager, gaat in gesprek met Jim Gardien over de inhoud van het programma.

Je kunt de tweede aflevering van de podcast hieronder beluisteren. Daarnaast is de aflevering ook te vinden op Spotify en YouTube.

Podcast Zorgen voor Later: Zorg voor Morgen

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Regionale bijeenkomsten over agressie in de zorg


Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) organiseert dit jaar tien regionale bijeenkomsten over het thema ‘Agressie en Aangifte’.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*