Podcast ‘Zorgen voor Later’ gelanceerd

De tekorten in de zorg- en welzijnssector blijven de komende jaren toenemen. Tijd dus om het anders aan te pakken, maar hoe? Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie de juiste mensen aantrekt? En, niet onbelangrijk, hoe raak je deze mensen niet kwijt? In de podcastserie Zorgen voor Later gaat Jim Gardien, communicatieadviseur bij ZWconnect, op zoek naar inspirerende voorbeelden van zorg- en welzijnsorganisaties in deze regio, die op innovatieve wijze werken aan instroom of behoud van personeel. Je kunt de podcast zowel hieronder beluisteren als via Spotify en Youtube

Eerste aflevering

In de eerste aflevering vertelt zorgprofessional Cheryl Mostert over haar rol als Chief Nursing Officer bij Florence. Deze functie is per 1 maart jl. in het leven geroepen bij de ouderenzorgorganisatie en betekende een primeur in ‘zorgland’. Cheryl vertegenwoordigt met haar nieuwe functie de verpleegkundigen en verzorgenden binnen Florence. In deze aflevering vertelt zij over haar eerste stappen als zorgmedewerker, hoe ze deze ervaringen kan gebruiken in haar huidige werk en op welke manier haar functie de kloof tussen management en personeel kan verkleinen.

Heeft jouw organisatie een innovatief voorbeeld van het aanpakken van de tekorten in Zorg en Welzijn? En wil je hier graag over vertellen in de podcast om zodoende andere zorg- en welzijnsorganisaties te inspireren? Neem dan graag contact op met Jim Gardien, communicatieadviseur, via jim@zw-connect.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Podcast Zorgen voor Later: Chief Nursing Officer

Nieuws

Maak gebruik van de aantrekkelijke mantelafspraken van ZWconnect


Graag informeren we je over de mantelafspraken die ZWconnect heeft gemaakt met de zorgverzekeraars ONVZ en Zilveren Kruis.

Programma Leerwerkklimaat: meten is weten!


We voeren korte kwalitatieve scans bij organisaties uit om sterke punten en aandachtspunten in het Leerwerkklimaat te identificeren.

Deel jouw kansrijke initiatief voor het regioplan


Heb jij zelf een dergelijk initiatief voor de regio Haaglanden? Dan kun je deze nog tot 1 december indienen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*