Plaats je vacatures voor vakantiewerk op het Zorg en Welzijn Plein!

De zomer is in aantocht. De ideale gelegenheid voor werkzoekenden om met een vakantiebaan ervaring op te doen in Zorg en Welzijn. Heb jij als werkgever een vacature beschikbaar voor vakantiewerk? Breng deze dan gemakkelijk onder de aandacht bij de juiste doelgroep via het Zorg en Welzijn Plein.

De loopbaanportal van ZWconnect

In onze vacaturebank kunnen geïnteresseerden eenvoudig filteren op vakantiewerk, waardoor jouw vacature direct in het oog springt. Wanneer je als werkgever een account hebt, hoef je alleen de categorie ‘vakantiewerk’ aan te vinken om duidelijk te maken welk soort dienstverband het betreft. Op deze manier is het overigens ook mogelijk om eenvoudig stageplaatsen, traineeships en vrijwilligerswerk bij jouw organisatie te promoten.

 

Aan de slag

Plaats vandaag nog jouw vacatures op het Zorg en Welzijn Plein. Je kunt als werkgever hier inloggen. Heb je nog geen profiel? Neem dan contact op met Loes Kwint (zie contactgegevens rechtsonder) voor het aanmaken van een eigen account.

Zorg en Welzijn Plein

Het Zorg en Welzijn Plein is de loopbaanportal van ZWconnect. Naast vacatures van regionale zorg- en welzijnsorganisaties, vinden schoolverlaters, zij-instromers en professionals hier ook alle informatie over leren en werken in de sector.

 

Meer informatie

Heb je een vraag over onze vacaturebank of over het Zorg en Welzijn Plein? Neem dan contact op met Loes Kwint, communicatieadviseur, via loes@zw-connect.nl of 06 – 82 74 32 68.

Nieuws

Podcast ‘Zorgen voor Later’ gelanceerd


Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie de juiste mensen aantrekt? En, niet onbelangrijk, hoe raak je deze mensen niet kwijt?

Arbeidsmarktprognose 2022: Oplopende tekorten met duidelijke regionale verschillen


In dit factsheet wordt ingegaan op de tekorten in het werkgebied van ZWconnect.

Animatie: hoe werkt ZWconnect met jou aan de arbeidsmarktvraagstukken?


In deze animatie praten we je in anderhale minuut bij over onze werkwijze.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*