Plaats je vacatures voor vakantiewerk op het Zorg en Welzijn Plein!

De zomer is in aantocht. De ideale gelegenheid voor werkzoekenden om met een vakantiebaan ervaring op te doen in Zorg en Welzijn. Heb jij als werkgever een vacature beschikbaar voor vakantiewerk? Breng deze dan gemakkelijk onder de aandacht bij de juiste doelgroep via het Zorg en Welzijn Plein.

De loopbaanportal van ZWconnect

In onze vacaturebank kunnen geïnteresseerden eenvoudig filteren op vakantiewerk, waardoor jouw vacature direct in het oog springt. Wanneer je als werkgever een account hebt, hoef je alleen de categorie ‘vakantiewerk’ aan te vinken om duidelijk te maken welk soort dienstverband het betreft. Op deze manier is het overigens ook mogelijk om eenvoudig stageplaatsen, traineeships en vrijwilligerswerk bij jouw organisatie te promoten.

 

Aan de slag

Plaats vandaag nog jouw vacatures op het Zorg en Welzijn Plein. Je kunt als werkgever hier inloggen. Heb je nog geen profiel? Neem dan contact op met Loes Kwint (zie contactgegevens rechtsonder) voor het aanmaken van een eigen account.

Zorg en Welzijn Plein

Het Zorg en Welzijn Plein is de loopbaanportal van ZWconnect. Naast vacatures van regionale zorg- en welzijnsorganisaties, vinden schoolverlaters, zij-instromers en professionals hier ook alle informatie over leren en werken in de sector.

 

Meer informatie

Heb je een vraag over onze vacaturebank of over het Zorg en Welzijn Plein? Neem dan contact op met Loes Kwint, communicatieadviseur, via loes@zw-connect.nl of 06 – 82 74 32 68.

Nieuws

Nieuwe subsidieregeling voor inzet statushouders


Met de SOWIS kunnen werkgevers statushouders duurzaam in dienst nemen.

Samenwerking op flex: zó doen ze het in de regio Gouda


ZWconnect stond drie jaar geleden aan de wieg van een inmiddels succesvolle samenwerking in de regio Gouda.

Acht toekomstbeelden en hun impact op het arbeidsmarkttekort


Rebel Group heeft in opdracht van AZW een rapportage opgeleverd waarin verschillende scenario’s van de sector worden geschetst.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*