Ontdek onze nieuwe Kennisbank!

Als werkgeversvereniging in Zorg en Welzijn willen wij een sterk regionaal netwerk neerzetten voor samenwerking en kennisuitwisseling. Om deze kennis zo overzichtelijk mogelijk te maken voor zorg- en welzijnsorganisaties, hebben we vandaag onze Kennisbank gelanceerd. 

Relevante informatie over de arbeidsmarkt

De kennisbank van ZWconnect is dé plek voor relevante informatie over de arbeidsmarkt. Je vindt er actuele informatie en achterliggende documenten over de thema’s instroom, behoud, opleiden en innovatie voor de regio Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en Rijn Gouwe. Zo staan er belangrijke kennissites en toolkits op, waar je als werkgever je voordeel mee kunt doen. En natuurlijk houden we je op de hoogte met relevante arbeidsmarktinformatie in de vorm van rapporten, factsheets, publicaties en onderzoeken. 

Kun je iets niet vinden of heb je zelf interessante informatie voor het netwerk dat je wilt delen? Neem dan contact met ons op via info@zw-connect.nl.

Kennisbank

Klik op onderstaande link om naar de Kennisbank te gaan.

Nieuws

Maak gebruik van de aantrekkelijke mantelafspraken van ZWconnect


Graag informeren we je over de mantelafspraken die ZWconnect heeft gemaakt met de zorgverzekeraars ONVZ en Zilveren Kruis.

Deel jouw kansrijke initiatief voor het regioplan


Heb jij zelf een dergelijk initiatief voor de regio Haaglanden? Dan kun je deze nog tot 1 december indienen.

Nieuw: E-learning voor Begeleiding bij Financiën en Huiselijk geweld


Deze innovatieve digitale trainingen beloven een waardevolle aanvulling te zijn voor de vaardigheden van professionals in deze branches.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*