Ontdek onze nieuwe Kennisbank!

Als werkgeversvereniging in Zorg en Welzijn willen wij een sterk regionaal netwerk neerzetten voor samenwerking en kennisuitwisseling. Om deze kennis zo overzichtelijk mogelijk te maken voor zorg- en welzijnsorganisaties, hebben we vandaag onze Kennisbank gelanceerd. 

Relevante informatie over de arbeidsmarkt

De kennisbank van ZWconnect is dé plek voor relevante informatie over de arbeidsmarkt. Je vindt er actuele informatie en achterliggende documenten over de thema’s instroom, behoud, opleiden en innovatie voor de regio Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en Rijn Gouwe. Zo staan er belangrijke kennissites en toolkits op, waar je als werkgever je voordeel mee kunt doen. En natuurlijk houden we je op de hoogte met relevante arbeidsmarktinformatie in de vorm van rapporten, factsheets, publicaties en onderzoeken. 

Kun je iets niet vinden of heb je zelf interessante informatie voor het netwerk dat je wilt delen? Neem dan contact met ons op via info@zw-connect.nl.

Kennisbank

Klik op onderstaande link om naar de Kennisbank te gaan.

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek


ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden.

‘Voortgang arbeidsmarktpakket biedt kansen voor een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn’


Directeur-bestuurder Jelle Boonstra van RegioPlus reageert op een aantal punten uit de ‘voortgang arbeidsmarktpakket’.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*