Ontdek onze nieuwe Kennisbank!

Als werkgeversvereniging in Zorg en Welzijn willen wij een sterk regionaal netwerk neerzetten voor samenwerking en kennisuitwisseling. Om deze kennis zo overzichtelijk mogelijk te maken voor zorg- en welzijnsorganisaties, hebben we vandaag onze Kennisbank gelanceerd. 

Relevante informatie over de arbeidsmarkt

De kennisbank van ZWconnect is dé plek voor relevante informatie over de arbeidsmarkt. Je vindt er actuele informatie en achterliggende documenten over de thema’s instroom, behoud, opleiden en innovatie voor de regio Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en Rijn Gouwe. Zo staan er belangrijke kennissites en toolkits op, waar je als werkgever je voordeel mee kunt doen. En natuurlijk houden we je op de hoogte met relevante arbeidsmarktinformatie in de vorm van rapporten, factsheets, publicaties en onderzoeken. 

Kun je iets niet vinden of heb je zelf interessante informatie voor het netwerk dat je wilt delen? Neem dan contact met ons op via info@zw-connect.nl.

Kennisbank

Klik op onderstaande link om naar de Kennisbank te gaan.

Nieuws

Maak gebruik van de STOZ-regeling


Deze regeling biedt zorgaanbieders de kans om subsidie aan te vragen voor het opschalen van digitale en hybride processen.

Even voorstellen: Monique van Meurs


Onze nieuwe projectleider Monique van Meurs stelt zich graag aan je voor.

Even voorstellen: Edwin Parlevliet


Onze nieuwe projectleider Arbeidsmarktonderzoek Edwin Parlevliet stelt zich graag aan je voor!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*