Ons arbeidsmarktprogramma voor 2022

Met trots presenteert ZWconnect haar eerste arbeidsmarktprogramma. Hierin schetsen we met welke plannen wij de arbeidsmarktvraagstukken te lijf willen gaan, door ons in te zetten voor goede opleidingen, instroom, doorstroom en behoud. Met als resultaat genoeg gekwalificeerd, gemotiveerd en passend personeel. En dat vanuit ons credo: Groots denken, lokaal samen doen!

Op naar een gezonde arbeidsmarkt

Wij vinden dat een tekort aan zorg- en welzijnsprofessionals nooit de reden mag zijn om niet aan de zorgvraag te kunnen voldoen. Om de groeiende zorgvraag aan te kunnen moeten we meer, beter en anders met elkaar optrekken. Door de krachten te bundelen, nauw samen te werken en kennis te delen, geloven wij dat de werkgevers in zorg, welzijn en onderwijs kunnen bijdragen aan een gezonde arbeidsmarkt in onze regio.

In ons arbeidsmarktprogramma lichten we onze diensten en projecten voor het jaar 2022 uit, die vallen onder de thema’s Voorlichting en imago, Instroom, Behoud en Anders organiseren en innoveren. Daarnaast krijg je inzicht in onze basis dienstverlening, die zowel gericht is aan leden als niet-leden.

Benieuwd? Lees dan hier ons arbeidsmarktprogramma.

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek


ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden.

‘Voortgang arbeidsmarktpakket biedt kansen voor een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn’


Directeur-bestuurder Jelle Boonstra van RegioPlus reageert op een aantal punten uit de ‘voortgang arbeidsmarktpakket’.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*