Ons arbeidsmarktprogramma voor 2022

Met trots presenteert ZWconnect haar eerste arbeidsmarktprogramma. Hierin schetsen we met welke plannen wij de arbeidsmarktvraagstukken te lijf willen gaan, door ons in te zetten voor goede opleidingen, instroom, doorstroom en behoud. Met als resultaat genoeg gekwalificeerd, gemotiveerd en passend personeel. En dat vanuit ons credo: Groots denken, lokaal samen doen!

Op naar een gezonde arbeidsmarkt

Wij vinden dat een tekort aan zorg- en welzijnsprofessionals nooit de reden mag zijn om niet aan de zorgvraag te kunnen voldoen. Om de groeiende zorgvraag aan te kunnen moeten we meer, beter en anders met elkaar optrekken. Door de krachten te bundelen, nauw samen te werken en kennis te delen, geloven wij dat de werkgevers in zorg, welzijn en onderwijs kunnen bijdragen aan een gezonde arbeidsmarkt in onze regio.

In ons arbeidsmarktprogramma lichten we onze diensten en projecten voor het jaar 2022 uit, die vallen onder de thema’s Voorlichting en imago, Instroom, Behoud en Anders organiseren en innoveren. Daarnaast krijg je inzicht in onze basis dienstverlening, die zowel gericht is aan leden als niet-leden.

Benieuwd? Lees dan hier ons arbeidsmarktprogramma.

Nieuws

Projectleider aan het woord: Sterk in je werk


Deze keer vertelt projectleider Esmée van der Hagen over Sterk in je werk.

Maak kennis met de regioplannen


ZWconnect is voor de vier zorgkantoorregio’s en het Netwerk Acute Zorg West in haar gebied betrokken bij totstandkoming van deze plannen.

Samenwerking op de arbeidsmarkt; wat mag wel en niet?


Samenwerken op de arbeidsmarkt mag volgens de mededingingsregels, maar die samenwerking mag niet nadelig uitpakken voor zorgmedewerkers.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*