NL Leert Door: er is nog subsidie beschikbaar!

Sinds september vorig jaar is ZWconnect aan de slag met de subsidie NL Leert Door, sectoraal maatwerk. In de zomer van 2021 hebben we een eerste inventarisatie gehouden onder werkgevers in Zorg en Welzijn om te bepalen hoeveel subsidie we in totaal moesten reserveren. Daarbij hebben we de reservering ruim genomen, waardoor we wat extra ruimte hebben voor werkgevers die deze eerste inventarisatieronde hebben gemist of die toen nog onvoldoende zicht hadden op wat zij konden en wilden afnemen voor hun medewerkers. Deze extra ruimte is nog niet geheel benut, waardoor we je kunnen aanbieden alsnog gebruik te maken van deze kans om jouw medewerkers tegen een fractie van de kostprijs een ontwikkel-/loopbaanadvies, begeleiding, EVC of scholing aan te bieden.

Wat zijn de mogelijkheden?

Als werkgever kun je kiezen voor de volgende trajecten:

  • Een ontwikkel/loopbaanadvies (activiteit A) met een waarde van € 700,-. Hiervoor ontvangt u als werkgever een vergoeding van € 490,-
  • 5 uur begeleiding (activiteit B) via dezelfde ontwikkel-/loopbaancoach bij het zoeken naar een juiste volgende stap, met een minimale waarde van € 500,-. Als werkgever ontvangt u een vergoeding van € 350,-.
  • 10 uur begeleiding (activiteit B) via dezelfde ontwikkel-/loopbaancoach bij het zoeken naar een juiste volgende stap, met een minimale waarde van € 1.000,-. Als werkgever ontvangt u een vergoeding van € 700,-.
  • Scholing (activiteit C) met een minimale studiebelasting van 16 uur en een waarde van € 500,-. Als werkgever ontvangt u een vergoeding van € 350,-.
  • Scholing (activiteit C) leidend tot een certificaat of diploma met een minimale waarde van € 1.250,-. Als werkgever ontvangt u een vergoeding van € 875,-.
  • Een EVC procedure (activiteit D) met een minimale waarde van € 1.250,-. Als werkgever ontvangt u een vergoeding van € 875,-.

Met deze subsidie bieden we werkgevers de kans om tegen 30% van de reguliere kosten hun medewerkers een ontwikkel-/loopbaanadvies op maat, begeleiding, een EVC-traject of scholing aan te bieden. Belangrijk daarbij is dat het traject dat wordt aangevraagd gericht moet zijn op het behouden van de medewerkers voor de instelling of voor de sector of op het helpen van de medewerker naar ander werk of een andere functie.

 

Aanvragen

Mocht je interesse hebben om van dit aanbod gebruik te maken of mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Linda van der Veer, projectleider, via linda@zw-conect.nl of 06 – 82 73 25 72.

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Nieuwe directeur Hanne Wiegman: ‘Dichter op de veranderopdracht van onze leden zitten’


Hanne vertelt uitgebreid over haar achtergrond en visie op de uitdagingen die de sector Zorg en Welzijn te wachten staat.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*