Wat fijn dat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief! Je zult deze vanaf nu iedere maand ontvangen. Let op: we hebben je een mail gestuurd met daarin het verzoek je aanmelding te verifieren. Het kan zijn dat deze mail in je spambox is gekomen. Pas wanneer je deze verificatie hebt uitgevoerd, kunnen we je aanmelding compleet maken.

Altijd op de hoogte!
In onze nieuwsbrieven informeren we je graag over onze dienstverlening, nieuws vanuit de regio en interessante bijeenkomsten. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken en mis je geen bijeenkomst!

Is jouw organisatie al aangesloten bij ZWconnect?
Wij zetten ons in voor branche-overstijgende arbeidsmarktvraagstukken in de regio’s Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en Rijn Gouwe. Ons doel: voldoende gekwalificeerd personeel voor nu en in de toekomst om zo de continuïteit van zorg te kunnen waarborgen. Wil je weten wat de voordelen zijn van een lidmaatschap? Kijk dan op onze website. 

Meer informatie?
Heb je opmerkingen, wil je meer informatie of wil je zelf graag iets delen? Bel of mail ons gerust via 079 – 329 07 07 of info@zw-connect.nl.

PS: Volg ons ook op LinkedIn!