ZorgZijn Werkt en Care2Care definitief samen verder als ZWconnect

Op donderdag 15 juli jl. is tijdens de Algemene Ledenvergadering van ZorgZijn Werkt, met steun van beide besturen en leden, met veel enthousiasme besloten dat ZorgZijn Werkt en Care2Care definitief de krachten gaan bundelen en per 1 september samen verder gaan als ZWconnect.

Coralie Elmont, directeur ZWconnect; ‘De afgelopen maanden waren intensief, maar tegelijkertijd ook vol met energie om tot deze samenvoeging te komen. Ik ben zeer verheugd dat we in goed overleg deze fusie tot stand hebben kunnen brengen. Ik heb er vertrouwen in dat al onze leden zich betrokken, welkom en gefaciliteerd voelen in de nieuwe organisatie. De regio en onze organisatie worden groter, maar zo mag het niet voelen voor wat betreft onze rol als verbinder in het netwerk. Groots denken, lokaal samen doen blijft hierbij ons credo.’

Er is een nieuw bestuur gevormd waarbij, mede met het oog op continuïteit, gekozen is voor een samenstelling van leden uit de besturen van ZorgZijn Werkt en Care2Care. De nieuwe bestuursvoorzitter van ZWconnect, Sam Schoch, heeft ook veel vertrouwen in de toekomst; ‘Er zijn in beide organisaties veel successen waar we op kunnen voortborduren. Tegelijkertijd wil ik graag samen kijken waar we meer impact kunnen maken.’ Lees hier het interview van Sam Schoch, d.d. 8 juni.

De komende maanden wordt de nieuwe organisatie verder ingericht. Daarbij hoort ook een nieuwe huisstijl en vernieuwde website. Deze worden na de zomer gepresenteerd.

Binnenkort ontvangen leden van ZorgZijn Werkt en deelnemers van Care2Care een brief over wat de fusie concreet voor hun organisatie betekent.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*