Zo zag 2020 eruit voor ZorgZijn Werkt

In het jaar 2020 stond de sector zorg en welzijn voor een enorme uitdaging door de coronapandemie. Ook ZorgZijn Werkt zag dat dit een weerslag had op haar activiteiten. Denk hierbij aan het nieuw opgezette project Extra handen voor de zorg, een toename van deelnemers voor Sterk in je werk en de vele online bijeenkomsten die georganiseerd werden door onze projectleiders. In ons jaaroverzicht praten we je graag bij over de resultaten van onze diensten en projecten in 2020.

“Het afgelopen jaar was een jaar waarin we noodgedwongen hebben leren, werken en leven met flexibiliteit alom”, aldus directeur Coralie Elmont. “Nog meer dan voorheen raakten werk en privé elkaar en nog meer werd het belang van zorg en welzijn duidelijker. Het tekort aan personeel is niet meer een vraagstuk wat alleen aandacht vraagt van hen met een zorgvraag of hen die in de sector werken; het werd een vraagstuk van ons allen.

Download hier het jaaroverzicht 2020

Meer informatie
Heb je vragen naar aanleiding van ons jaaroverzicht? Neem dan contact op met Coralie Elmont, directeur, via c.elmont@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 82 73 99 70.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*