Zet je organisatie op de kaart in de Toekomstwijzer

In september 2021 verschijnen er twee nieuwe versies van de Toekomstwijzer Zorg & Welzijn. In dit bericht informeren we je graag over deze Toekomstwijzers en hoe je je hierin als werkgever kunt profileren.

Handige loopbaangids
De Toekomstwijzer is dé loopbaangids voor werken en leren in zorg en welzijn in de regio Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en Rijn Gouwe. In de Toekomstwijzer staan allerlei praktische gegevens over de zorg- en welzijnssector. Je vindt er bijvoorbeeld informatie over de verschillende werkvelden, opleidingen, salarissen en werkgevers. Dit jaar geven we de Toekomstwijzer uit in twee versies voor verschillende doelgroepen. De eerste versie wordt een digitale gids voor middelbare scholieren, mbo- en hbo-studenten. De tweede versie is speciaal voor zij-instromers. Deze uitgave komt zowel digitaal als in gedrukte versie beschikbaar.  Bekijk hier de vorige editie voor schoolverlaters.

Adverteren in de nieuwe Toekomstwijzer
Wil je jouw organisatie onder de aandacht brengen bij middelbare scholieren, mbo-, hbo-studenten en bij zij-instromers? Reserveer dan een advertentieplaats in de twee nieuwe Toekomstwijzers. Adverteren kan voor slechts 450 euro*. Je adverteert dan in beide gidsen met een enkele pagina. Reserveer je advertentieplek voor 30 juni aanstaande. Dit doe je door een e-mail te sturen naar l.kwint@zorgzijnwerkt.nl.
*prijs voor leden inclusief btw. Niet leden kunnen, indien er ruimte beschikbaar is, ook adverteren. De twee advertenties kosten 550 euro exclusief btw.

Praktische gegevens

  • Gesloten formaat: 210 x 148 mm (liggend A5), exacte aanleverspecificaties volgen na reservering.
  • Full colour.
  • Twee verschillende advertenties voor verschillende doelgroepen.
  • Aanleverdatum advertenties 10 juli.

 

Toekomstwijzer schoolverlaters

  • Digitaal (drukken is optioneel).
  • Digitale verspreiding onder middelbare scholen, ROC’s, hogescholen, via het Zorg en Welzijn Plein en onze sociale mediakanalen en tijdens (online) open dagen in regio Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en RijnGouwe.
  • Doelgroep: jongeren die voor beroeps- of studiekeuze staan.

 

Toekomstwijzer zij-instromers

  • Digitaal en druk, oplage: 5.000 stuks.
  • Verspreiding onder loopbaancoaches, UWV, werkgeverspunten en tijdens open dagen in de regio Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en RijnGouwe en digitaal via het Zorg en Welzijn Plein en onze sociale mediakanalen.
  • Doelgroep: zij-instromers die de overstap naar de zorg- en welzijnssector willen maken.

 

Heb je vragen over de Toekomstwijzer? Neem dan contact op met Loes Kwint, communicatieadviseur, l.kwint@zorgzijnwerkt.nl, 06 – 82 74 32 68 of Joyce Nihof, projectleider, j.nihof@zorgzijnwerkt.nl, 06 – 82 30 65 09.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*