Wie wordt de Sociaal Werker van 2021?

Heb jij een collega of ken jij een sociaal werker die de perfecte ambassadeur voor sociaal werk en sociaal werkers kan zijn? Dan kun je hem of haar aandragen voor de titel van Sociaal Werker van het jaar 2021. Arbeidsmarktplatform Sociaal Werk werkt! is naarstig op zoek naar de opvolger van eerdere winnaars Simone Duin, Marloes Oldehampsink en Marcel van Eck.

De Verkiezing Sociaal Werker van het Jaar draagt bij aan het positioneren en professionaliseren van het vak sociaal werker en het vergroten van de zichtbaarheid en positie van de branche sociaal werk. Door een kandidaat voor te dragen voor de verkiezing, kun je hier als sociaal werker of sociaalwerkorganisatie een belangrijke bijdrage aanleveren.

Aanmelden kan tot en met 22 februari 2021 met behulp van het aanmeldformulier. Een deskundig jury beoordeelt de voordrachten en kiest hieruit drie genomineerden. Tijdens het jaarcongres Sociaal Werk, op 26 mei 2021, wordt de uiteindelijke winnaar gepresenteerd. Hij of zij ontvangt een interessant prijzenpakket, waaronder geld voor een project naar keuze en een bedrag voor (bij)scholing.

Meer informatie over de procedure en voorwaarden vind je op de website van Sociaal Werk werkt!.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*