Werkgevers gezocht voor Matchcafé

Tijdens de Ontdekdezorg week wordt het Matchcafé weer georganiseerd. Werkgevers kunnen daarbij op dinsdag 23 en donderdag 25 maart (15.00-16.00 uur) in contact komen met mensen die zich aan het oriënteren zijn binnen de zorg- en welzijnssector. Er is momenteel nog ruimte voor organisaties om zich aan te melden.

Het platform bied je als werkgever in zorg en welzijn de mogelijkheid om meer te kunnen vertellen over jouw organisatie: wie zijn jullie, waar staan jullie voor en wat houdt het werk in? Wat kunnen geïnteresseerden van jouw organisatie verwachten en wat verwacht jij van hen? Op deze manier brengen we werkgever en (potentiële) werknemer graag met elkaar in contact.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen starten we het Matchcafé gezamenlijk, waarbij de organisaties zichzelf middels een korte pitch kunnen introduceren. Hierna ga je in breakout rooms verder, waarbij je als organisatie meer inhoudelijk kan vertellen over bijvoorbeeld leerwerktrajecten, de werkcultuur en werkzaamheden van verschillende functies. De kandidaten kunnen hierover vragen stellen en met jou in gesprek gaan. Wil je graag een-op-een verder praten met een kandidaat, dan kan dat uiteraard op een ander moment ná het Matchcafé.

Interesse?
Meld je dan aan bij projectleider Linda van der Veer via l.vanderveer@zorgzijnwerkt.nl. Ook kun je bij haar terecht voor meer informatie over het Matchcafé.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*