Vragenlijst over duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid betekent dat medewerkers in hun werk altijd over de mogelijkheden en voorwaarden beschikken om hun werk in goede gezondheid en welzijn te doen. Dit vraagt om een werkgever die de medewerker stimuleert om te werken aan de eigen duurzame inzetbaarheid.

Om een goed beeld te krijgen van de inzet op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, hebben we een enquête opgesteld. We zouden het erg fijn vinden als je, als werkgever in zorg en welzijn, tijd zou willen nemen om de vragenlijst in te vullen.

De vragenlijst bestaat uit 21 vragen en het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Alle gegevens worden anoniem verwerkt. Je kunt de vragenlijst hier invullen.

Dit onderzoek maakt deel uit van VitaalKrachtige Regio, een project van ZorgZijn Werkt en CNV. Dit project wordt uitgevoerd in het kader van het ESF-project ‘Samen verder werken aan Duurzame Inzetbaarheid’, mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie. Wil je meer weten over dit project, ga dan naar: www.zorgzijnwerkt.nl/esf.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*