Voucher voor innovatiecoaching

De behoefte aan innovatie in de zorg is groter dan ooit. Nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg gaan dan ook snel, en het complexe zorglandschap maakt dat zorginnovatoren die willen innoveren lastig hun weg vinden en hulp kunnen gebruiken. Zo is het voor zorginnovatoren vaak niet duidelijk hoe ze hun innovatie goed kunnen laten landen of opschalen. Met dit soort vragen,  kun je terecht bij Zorg voor innoveren.

Subsidieaanvraag 
​Vanaf maart 2020 is het binnen Zorg voor innoveren mogelijk om een aanvraag te doen voor de subsidie implementatie- en opschalingscoaching. Met de subsidie kunnen zorgorganisaties externe expertise inhuren (voucher van maximaal 5000 euro ) voor de implementatie en opschaling van zorginnovaties. De innovatie moet een focus hebben op kosten- of arbeidsbesparing. Voorbeelden van innovaties die voor deze subsidieaanvraag in aanmerking komen zijn bijvoorbeeld: beeldzorg en telemonitoring, communicatieplatforms en innovatieve hulpmiddelen. Een procesinnovatie kan ook.

Meer informatie
Deze subsidieregeling loopt via ZonMw. Hier vind je meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheid om een aanvraag in te dienen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*