Voorbereidingen Ontdekdezorg week (voorheen Week van Zorg en Welzijn) in volle gang

Van 16 tot en met 21 maart 2020 vinden in heel Nederland evenementen plaats. Tijdens de Ontdekdezorg week geven we zorg- en welzijnsorganisaties graag weer een podium om onder de aandacht te komen bij carrièreswitchers, herintreders en (pas) afgestudeerden.

Naast uw eventuele eigen open dagen/events wordt er vanuit ZorgZijn Werkt het volgende georganiseerd:

  • ​Netwerkcafé; Op dinsdagmiddag 17 maart van 16.00 uur tot 18.00 uur organiseren we bij de Haagse Hogeschool een netwerkcafé waarbij organisaties en potentiële medewerkers op een laagdrempelige manier elkaar kunnen ontmoeten.
  • Innovatiebeurs; op donderdagmiddag 19 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur organiseren we een Innovatiebeurs op bij het CIV, Centrum voor Innovatief Vakmanschap (locatie bij ROC Mondriaan, Aspasialaan in Den Haag). Het is niet een standaard ‘banenbeurs’, maar willen potentiële medewerkers en studenten laten zien wat er allemaal op dit gebied allemaal speelt in het veld en ze op die manier enthousiasmeren voor leren en werken in de zorg.  Ook kunnen de organisaties van elkaar zien wat ze doen op dit gebied.
  • Pop-up store Utrecht Centraal; op zondag 15 maart van 10.00 uur tot 18.00 uur hebben we de Ontdekdezorg pop-up store tot onze beschikking op Utrecht Centraal. Vindt u het leuk om hierbij een dagdeel aanwezig te zijn om te laten zien wat zorg en welzijn te bieden heeft? Neem snel contact met ons op!

 

Wilt u nog aansluiten bij een van bovenstaande activiteiten neem dan snel contact met ons op! Deelname is gratis voor onze leden.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*