Verlenging looptijd COVID-gerelateerde activiteiten in SectorplanPlus

Binnen het SectorplanPlus bestaat de mogelijkheid om extra opleidingsactiviteiten die plaatsvinden in het kader van de coronacrisis mee te nemen voor subsidie. De periode waarbinnen deze activiteiten mee kunnen worden genomen was vooralsnog 1 maart 2020 tot en met 31 maart 2021. Omdat de coronacrisis echter nog steeds voortduurt en de druk op de zorg onverminderd hoog is, heeft het Ministerie van VWS besloten dat het ook mogelijk is om in de periode van 1 april tot en met 30 juni 2021 coronagerelateerde activiteiten mee te nemen binnen het SectorplanPlus.

In die periode geldt het principe dat aanvragen op basis van volgorde van binnenkomst worden toegekend tot het budget is uitgeput. De deadline op 1 mei 2021 voor het compleet en definitief indienen van alle COVID-gerelateerde registraties geldt nog steeds voor alle registraties waarvan de activiteiten zijn uitgevoerd in de periode tot en met 31 maart 2021. Voor de periode daarna volgt nog een aanvullende deadline.

Meer informatie
Heb je vragen over deze verlenging? Neem dan contact op met projectleider David Huizing via d.huizing@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 82 73 91 07. Je kunt ook een kijkje nemen op de website van SectorplanPlus.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*