Verbeteren digitale vaardigheden in de zorg

In de zorg wordt steeds meer met digitale middelen gewerkt. Zeker in de huidige tijd is het nog belangrijker geworden om goed te kunnen (samen)werken met online en digitale tools. Het is dus belangrijk dat zorgprofessionals de meerwaarde van die middelen zien en ze ook gaan gebruiken. Maar hoe pak je dat aan als organisatie en waar moet je rekening mee houden?

Onderzoek naar slimmer implementeren
Het gebruik en de implementatie van digitale middelen in de zorg kan veel slimmer. Dat stelt Bart van Mierlo, adviseur bij Vilans, in het webinar ‘Digitale vaardigheden in de zorg’. Hij komt tot deze conclusie na onderzoek onder zorgprofessionals en zorgorganisaties in de langdurige zorg. De resultaten van zijn onderzoek lees je in de publicatie ‘Digitale vaardigheden in de zorg’.

Regionale aanpak
Michel Winnubst, projectleider bij ZorgZijn Werkt, gaat met dit thema aan de slag voor onze regionale partners. Wil je met hem over dit onderwerp van gedachten wisselen of heb je een vraag over dit thema? Neem dan contact op via m.winnubst@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 82 73 06 69.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*