Update Subsidiekaart voor zorg en welzijn beschikbaar

Als werkgever in zorg en welzijn kun je aanspraak maken op meerdere subsidies. In de Subsidiekaart van ZorgZijn Werkt, die recent weer helemaal bijgewerkt is, geven we een overzicht van deze landelijke en regionale regelingen.

Nieuw in de Subsidiekaart zijn onder andere het programma NL Leert Door, de voucherregeling Training tot digicoach en de subsidieregeling Coronabanen in de zorg. Bij elke regeling geven we een korte toelichting en vermelden we waar je deze aan kunt vragen.

Klik hier om naar de Subsidiekaart te gaan.

Let op
Ronde 2 van de voucherregeling Training tot digicoach is wegens groot succes voortijdig gesloten. Voor aanvragers die niet meer konden indienen is er goed nieuws: er komt nog een ronde aan, waarvan de opening begin juni is. De exacte datum is nog niet bekend. Meer informatie vind je hier.

Subsidiewijzer
Onlangs heeft RegioPlus, het samenwerkingsverband tussen de veertien regionale werkgeversorganisaties, van zijn eigen ‘Subsidiewijzer’ een online tool gemaakt. Deze geeft een overzicht van verschillende landelijke regelingen voor zorg en welzijn. Bekijk ‘m hier.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*