Trots op Zorg-campagne spreekt waardering uit

ZorgZijn Werkt heeft de online campagne ‘Trots op zorg’ gelanceerd voor alle zorg- en welzijnsmedewerkers in onze regio. In de campagne staan Mirjam en Leo centraal, twee kanjers uit het vak. De waarderingscampagne is door elke werkgever in de regio verder op te pakken. We vertellen graag hoe.

Waardering uitspreken naar elkaar
Mirjam, wijkverpleegkundige bij Evita, en Leo, werkbegeleider bij Middin, worden met de campagne geheel onverwacht verrast door hun collega’s en cliënten. Zij spreken allemaal hun trots uit over de twee professionals. De verbaasde reacties van Mirjam en Leo zijn terug te zien in twee hartverwarmende video’s. Met deze kanjers als voorbeeld roept ZorgZijn Werkt via social media en via www.zorgenwelzijnplein.nl/trots werkgevers, collega’s en cliënten op om hun waardering uit te spreken richting andere zorg- en welzijnsmedewerkers. Want iedereen verdient een stuk waardering, misschien in deze tijd nog wel meer dan anders.

Help mee de campagne verder te laten slagen
ZorgZijn Werkt wilde dit jaar eigenlijk in november het festival Trots op Zorg organiseren. Dit event is bedoeld als blijk van waardering aan alle medewerkers in de zorg en welzijn, maar door de coronacrisis kon dit festival niet doorgaan. Omdat waardering wel heel belangrijk is, is gekozen voor deze online campagne. Om de waarderingscampagne verder te laten slagen vragen we aan jou om je waardering uit te spreken over iemand die dat verdient. Er is tenslotte niets zo positiefs als waardering die zich verder uitspreidt als een olievlek.

Hoe deel je je trots?
Op www.zorgenwelzijnplein.nl/trots kan iedereen zijn of haar waardering achterlaten. Onder de vijf leukste waarderingen verloot ZorgZijn Werkt vijf Rituals-pakketten. Daarmee kan degene op wie jij trots bent, even wat tijd voor zichzelf nemen. Dat heeft hij of zij wel verdiend.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*