Terugkijken: webinar ‘Na het front weer één team vormen’

Onlangs vond het webinar ‘Na het front weer één team vormen’ plaats. Heb je dit gemist? Dan kun je het terugkijken via onderstaande link.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de afgelopen maanden is hard gewerkt om de toestroom van patiënten aan te kunnen, het virus buiten de huizen te houden én bovenal voor coronapatiënten te zorgen. Er ontstond een front van zorgmedewerkers die dag en nacht gewerkt hebben. Verschillende teams werden samengevoegd en medewerkers werd gevraagd om op andere afdelingen bij te springen. Tegelijkertijd waren er ook thuisblijvers: collega’s in de zorg, die niet mee konden helpen aan ‘het front’.

Ook buiten de gezondheidszorg komen deze uitdagingen voor. Zoals bij Defensie, waar er teamvorming ontstaat in twee groepen mensen: de groep die aan het front streed en de groep die thuisbleef. De eerste spreker in het webinar is Bert Stam. Hij is kolonel en chef staf bij de Directie Operaties van het Ministerie van Defensie. Dankzij zijn persoonlijke ervaring tijdens vredesmissies en zijn tegenwoordige leiding aan teams, waarvan een deel op missie gaat, weet hij als geen ander hoe je één team behoudt en creëert na crisistijd. De tweede spreker is Cher ten Have. Hij adviseert, begeleidt en traint verschillende teams bij het Ministerie van Defensie. Tijdens het webinar gaat hij onder andere in op welke manier je kunt werken aan teamvorming en weerbaarheid na een crisis.

De kennis en ervaring van Bert Stam en Cher ten Have geven jou als HR-professional in zorg en welzijn de handvatten voor de volgende fase in deze coronacrisis: weer terug naar normaal als één team.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*