Terugblik op banen- en oriëntatieweek van ZorgScala

Van 1 tot en met 5 maart vond voor het eerst de online banen- en oriëntatieweek voor de VVT Haaglanden plaats. Om overzichtelijk te maken wat de week heeft opgeleverd, heeft organisator ZorgScala een factsheet opgesteld met de belangrijkste resultaten.

Zo bezochten 7.000 geïnteresseerden de website Ontdek de Haagse Ouderenzorg, waar alle online activiteiten plaatsvonden. Daarnaast waren er 230 aanmeldingen voor online sessies met zorgorganisaties en tachtig één-op-één gesprekken.

Annouk van Es, projectleider RAAK, kijkt tevreden terug op de eerste editie. “De resultaten geven energie om met elkaar door te gaan. We zijn blij met de bezoekersaantallen en het heeft verrassende matches opgeleverd. We gaan de week zeker vaker organiseren.”

In de factsheet zie je welke vervolgacties er ondernomen worden en kun je doorklikken om hier meer informatie over te krijgen.

Platform blijft live
De banen- en oriëntatieweek is gesloten, maar het platform staat nog live. Belangstellenden hebben voorlopig nog de mogelijkheid zich te laten informeren op alle organisatiepagina’s. In gesprek met alle deelnemende organisaties neemt ZorgScala een besluit over de toekomstige gezamenlijke wervings- en oriëntatie acties en toekomstige gebruik van het platform en de eigen informatiepagina’s.

RAAK VVT
Verpleeghuizen en thuiszorg (VVT) in de regio Haaglanden, verenigd in ZorgScala, hebben in 2019 de samenwerking gezocht met het zorgkantoor CZ, ZorgZijn Werkt, de gemeente Den Haag en de Haagse opleidingsinstituten. Samen hebben zij het convenant ‘Regionale Aanpak Arbeidsmarktontwikkelingen en Kwaliteitskader VVT Haaglanden’ (RAAK VVT Haaglanden) gesloten. Alle instellingen en partners van RAAK VVT Haaglanden namen deel aan de banen- en oriëntatieweek.

Meer informatie
Wil je meer weten over de banen- en oriëntatieweek, RAAK VVT Haaglanden of over ZorgScala? Neem dan contact op met projectleider Annouk van Es, via annouk.van.es@zorgscala.nl of 06 – 52 58 46 98.

 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*