Save the date – Arbeidsmarktsymposium 2021

​Op dinsdagmiddag 5 oktober 2021 organiseren ZorgZijn Werkt en Care2Care hun jaarlijkse regionaal arbeidsmarktsymposium. Het thema van dit jaar is ‘Groots denken, lokaal samen doen’.

Terugblikken, vooruitkijken en inspireren
ZorgZijn Werkt en Care2Care organiseren het symposium om werkgevers in de regio mee te nemen in relevante ontwikkelingen en trends op de arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Een symposium waarin we terugblikken, vooruitkijken en inspireren. Ook dit jaar hebben we weer een mooi programma samengesteld. Het thema ‘Groots denken, samen lokaal doen’ sluit goed aan bij de samenvoeging van ZorgZijn Werkt en Care2Care. Vanaf half juli verwachten we verder te gaan onder de naam ZWconnect.

Thema’s
De thema’s die tijdens het symposium aan bod komen bepalen wij met en voor jou. Wat zou je graag terug willen zien of willen horen? Op welk gebied zou je concrete tips willen ontvangen om mee aan de slag te gaan binnen jouw organisatie? Laat het ons graag weten.

Meer informatie
Zet de datum alvast in je agenda of meld je aan. Eind augustus ontvang je de officiële uitnodiging. Hierin vertellen we je graag meer over de exacte invulling van deze middag. Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-voorschriften voor het organiseren van bijeenkomsten.

Vragen?
Neem gerust contact op met Renske Mijderwijk, projectleider, via  renske@care2care.nl of 06 – 86 84 01 95.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*