Samenwerken en kennisdelen op nieuw platform ZorgScala

Op 2 juli is het gloednieuwe platform zorgscala.nl live gegaan. Op het nieuwe online platform kunnen alle VVT-professionals uit de regio Haaglanden terecht voor actieve samenwerking en actuele kennisdeling. Je kunt hier alles lezen over inspirerende projecten, actuele kennisdossiers en nieuws, je kunt concrete tools downloaden, je aanmelden voor activiteiten, je eigen specifieke kennis inbrengen en participeren in werkgroepen. Alle belangrijke thema’s in de Haagse VVT-sector komen aan bod, overzichtelijk, toegankelijk en toepasbaar. Zo werken we actief samen en stimuleren we samen de sectorspecifieke deskundigheid.

Behoud en instroom
Het thema Behoud & Instroom loopt voorop: alles op het gebied van medewerkers en arbeidsmarkt, staat op het platform.
De komende tijd wordt ook de informatie over de thema’s Langdurige Zorg, Zorg Thuis en Innovatie & Techniek toegevoegd. Zo zorgen we samen stap voor stap voor succesvolle kennisdeling binnen VVT Haaglanden.

RAAK VVT Haaglanden
Dit project is onderdeel van het convenant RAAK VVT Haaglanden. Dit is een samenwerkingsverband tussen de verpleeghuizen en thuiszorg (VVT) in de regio Haaglanden (verenigd in ZorgScala), het zorgkantoor CZ, ZorgZijn Werkt, de gemeente Den Haag en de Haagse opleidingsinstituten.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*