Ronde 2 ‘Training tot digicoach’ nu geopend

Wil jij binnen jouw zorgorganisatie een of meerdere medewerkers opleiden tot digicoach? Ronde 2 van de subsidieregeling ‘Training tot digicoach’ staat nu open voor aanvragen.

Het doel van deze regeling is om de digivaardigheid van zorgmedewerkers te vergroten. Door eigen medewerkers op te leiden tot digicoach kunnen zij collega’s verder helpen met digitale vragen. Een digicoach herkent collega’s met beperkte digitale ervaring en kan hen wegwijs maken in de digitale wereld.

Aanvragen (update)
Ronde 2 van de voucherregeling Training tot digicoach is wegens groot succes voortijdig gesloten. Voor aanvragers die niet meer konden indienen is er goed nieuws: er komt nog een ronde aan, waarvan de opening begin juni is. De exacte datum is nog niet bekend. Meer informatie vind je hier.

Subsidiekaart
Om overzichtelijk te maken welke subsidies momenteel van kracht zijn, heeft ZorgZijn Werkt haar subsidiekaart onlangs geüpdate. Hier vind je een overzicht van verschillende landelijke en regionale regelingen.

E-magazine
In het onlangs gepubliceerde e-magazine ‘Digitale zorg- en welzijnsprofessionals’ hebben we inspirerende ervaringsverhalen van collega-instellingen, maar ook onderwijsinstellingen en digicoaches uit de regio voor je gebundeld. Daarnaast bieden we je waardevolle feiten en tools die je kunt gebruiken om in je eigen organisatie aan de slag te gaan. Je kunt het magazine hier gratis downloaden.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*