Regionaal opleiden; Evita Academie stelt trainingen open voor zzp’ers en collega-organisaties

Zorg- en welzijnorganisaties uit onze regio investeren veel in het opleiden van (toekomstige) medewerkers. ZorgZijn Werkt ondersteunt werkgevers hier bij door bijvoorbeeld financiële middelen in de vorm van subsidies via Sectorplan Plus en ESF Vitaalkrachtige regio’s. Als aanjager van regionale arbeidsmarktoplossingen moedigen we samenwerking op het vlak van opleiden en professionalisering uiteraard van harte aan. Zo ook het initiatief van de Evita Academie om trainingen regionaal open te stellen voor organisaties in de regio en zzp’ers.

“Door het openstellen van onze trainingen voor zzp’ers en collega- organisaties willen wij de kwaliteit binnen de sector verder verhogen. Zo kunnen we samen als regio zorgen voor bevoegd en bekwaam personeel en de specialistische kennis over dementiezorg, palliatieve zorg en psychiatrie vergroten”, aldus Natalie Bommeljé, directeur van Evita Zorg. Verder geeft ze aan op deze manier een positieve bijdrage aan het imago van de ouderenzorg te willen leveren. We maken gebruik van onze goede faciliteiten, inclusief skill labs. Kleine groepen (8-15 deelnemers) met een vaste ervaren docent zorgen voor een prettige onderwijssfeer. De praktijk van de ouderenzorg is geïntegreerd in de trainingen. De trainingen die we aanbieden, zijn: Thuishulp A, Niveau 3 VIG/MMZ, Niveau 4 Verpleegkunde en Niveau 3 MMZ met verpleegtechnische vaardigheden.

Voor meer informatie over de opleidingen die je als zzp’er of als externe kan volgen, klik hier (scroll naar onderen). Nieuw is de opleiding voor Thuishulp A, geschikt voor starters in de zorg.

Oproep! Mocht u als zorg- of welzijnsorganisatie ook uw trainingen open willen stellen voor andere organisaties en zzp’ers en het interessant vinden als wij daar extra aandacht aan besteden, dan horen wij dat graag. U kunt dan mailen naar Marlies Rosenbrand, projectleider bij ZorgZijn Werkt.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*