Regionaal netwerkplatform voor ZZP

Wij zien het toenemende aantal ZZP’ers in de zorg als een kans waarmee we samen aan de slag kunnen. In 2010 werkten nog 74.000 mensen zelfstandig, in 2018 waren dat er al ruim 107.000. ZorgZijn Werkt vindt dat de juiste zorg en welzijn altijd op de juiste plek moeten worden geboden en dat de regie daarbij moet liggen waar die hoort: bij de werkgevers. Dat wil zeggen dat elke werkgever zelf bepaalt hoe de basisformatie eruitziet en ZZP’ers inzet wanneer dat nodig is.

Regionaal netwerkplatform voor ZZP
Om de regie op de flexibele inzet terug te brengen naar onze regio en meer grip te krijgen op de kosten en kwaliteit, hebben wij – samen met een samenwerkingspartner – een netwerkplatform voor ZZP opgericht. Via het netwerk kunnen ZZP’ers voortaan eenvoudig, met kwaliteitsgarantie, voor goede tarieven, zonder hoge bemiddelingskosten en Wet DBA-vriendelijk worden ingezet. Afgelopen jaar heeft een pilot gedraaid met enkele van onze leden. We vertellen jullie daar graag meer over tijdens een bijeenkomst op 29 september van 09.00 tot 10.30 uur.

Meld je vandaag nog aan!
Aanmelden kan via de aanmeldknop op de volgende pagina. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Joyce Nihof, projectleider via j.nihof@zorgzijnwerkt.nl of via 06 – 82 30 65 09.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*