Organiseer jouw activiteit tijdens de Sterk in je werk week

​Het duurt nog even, maar van 15 tot 19 november vindt de Sterk in je werk week 2021 plaats met als thema: Werkgeluk. Deze week organiseren we voor en met medewerking van organisaties binnen Zorg & Welzijn. Centraal staat het delen van ons aanbod (workshops, trainingen etc.) met elkaar, want het is belangrijk om de krachten te bundelen en daarmee de zorg- en welzijnsmedewerkers in onze regio te steunen en begeleiden.

Wat is het concept van de Sterk in je werk week?
De Sterk in je werk week geeft aandacht aan het behoud van de zorg- en welzijnsmedewerkers en biedt deze medewerkers onder meer verschillende workshops, bijeenkomsten, webinars en coaching door zorg- en welzijnsorganisaties. ZorgZijn Werkt en Care2Care nemen hierbij de coördinatie, planning en communicatiemiddelen voor haar rekening. Daarnaast dragen we met enkele interessante online workshops en webinars ook bij aan de programmering.

Wat kun jij als werkgever aanbieden?
Heeft jouw organisatie een activiteit die aansluit bij het thema Werkgeluk? Maak dan gebruik van onze communicatiemiddelen en organiseer deze tijdens de Sterk je werk week. Denk aan:

  • Workshops, trainingen of lezingen (fysiek of digitaal)
  • De expertise van je eigen medewerkers. Bijvoorbeeld een zorgmedewerker die in zijn/haar vrije tijd yoga lessen geeft en het leuk zou vinden dit eens in de eigen organisatie te doen.

 

Laat graag aan ons weten welke activiteit je zou willen organiseren, door een mail te sturen naar projectleider Renske Mijderwijk (zie contactgegevens hieronder).

Kick-off bijeenkomst
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie op de Sterk in je werk week? Projectleider Renske Mijderwijk organiseert op dinsdag 13 juli, van 11.00 tot 12.00 uur, een online kick-off bijeenkomst. Hierbij zal ze je visueel meenemen in het concept en tips geven hoe jij jouw organisatie kunt presenteren. Daarnaast kun je tijdens deze bijeenkomst al je vragen stellen.

Interesse? Meld je hier aan voor de kick-off bijeenkomst.

Meer informatie
Heb je op voorhand vragen over de Sterk in je werk week? Neem dan contact op met projectleider Renske Mijderwijk, via renske@care2care.nl of 06 – 86 84 01 95.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*