Ontdekdezorg week dit jaar online

Van 22 t/m 27 maart 2021 organiseren we de landelijke Ontdekdezorg week. Dit doen we om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een baan in zorg en welzijn. Tijdens deze week ontdekken ze de mogelijkheden van de zorg- en welzijnssector. Ze kunnen zich oriënteren, rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij hen in de buurt.

Wat houdt het in?
Dit jaar vindt de Ontdekdezorg week online plaats, in verband met het coronavirus. Deelnemers aan de week komen dit jaar dus niet fysiek langs bij jouw organisatie. We richten ons platform echter zo in dat potentiële nieuwe collega’s online kennis kunnen maken met je organisatie. Via landelijke webinars en onze website krijgen de deelnemers praktische informatie over leren en werken in de sector.

Ontdekdezorg markt
Deelnemers die al beter weten wat ze willen en zoeken, kunnen rondkijken op de digitale Ontdekdezorg markt. Hier kan ook jouw organisatie zich presenteren door middel van onder andere een video, de website en een beschrijving van je organisatie. Via de kalender en de contactfunctie kunnen deelnemers meteen contact met je opnemen en een afspraak inplannen. Daarnaast kan jouw organisatie zelf online kennismakingsmomenten organiseren, zoals een live Q&A.

Vervolgafspraken maken
Tot slot willen we tijdens, maar nadrukkelijk ook ná de Ontdekdezorg week, het proces en het handelingsperspectief voor geïnteresseerden goed organiseren. Onze insteek is dat geïnteresseerden zich tijdens de digitale Ontdekdezorg week kunnen oriënteren, maar ook vervolgafspraken kunnen maken om je organisatie beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door een kijkje te nemen op één van de locaties van je organisatie, of door een digitaal gesprek te hebben met een recruiter.

Voor wie?
Al onze leden kunnen deelnemen aan de Ontdekdezorg week.

Meer informatie
Wil je ook meedoen aan de Ontdekdezorg week? Neem voor meer informatie contact op met projectleider Renske Mijderwijk via renske@care2care.nl of 06 – 86 84 01 95.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*