Online tests voor digitale vaardigheid zorgverleners en managers

Steeds meer zorgorganisaties merken dat ze bij het implementeren van digitale innovaties vastlopen op de digitale vaardigheden bij de zorgprofessionals. Zorgprofessionals hebben zelf ook last van hun beperkte digitale vaardigheid: ze voelen zich onzeker, ze schamen zich en sommigen verlaten daardoor de zorg.

Om organisaties te helpen met het agenderen en bespreken van dit onderwerp zijn er verschillende tests en tools om in te zetten die beschikbaar die kosteloos aangeboden worden via www.digivaardigindezorg.nl

Op deze kennissite kun je als zorgverlener aan de slag met het verbeteren van je digitale vaardigheden. Hieronder drie tests die je direct kosteloos kunt uitzetten in de organisatie. Ook is er meer lesmateriaal te vinden voor de zorgverleners zelf om aan de slag te gaan met de eigen digitale vaardigheid.

Foto

Met deze zelftest kan een manager, directeur of bestuurder de eigen vaardigheden beoordelen. Daarna gaat deze test niet ook in de op (organisatie) visie, acties en strategie op dit gebied en in welke mate medewerkers hierin worden geënthousiasmeerd en gefaciliteerd.

 

Foto

Met deze zelftest voor werknemers in de VVT krijgt de deelnemer een beeld van de eigen vaardigheden op het gebied van kennis, handelingen en programma’s die nodig zijn om digitale werkzaamheden efficiënt te verrichten. De deelnemer krijgt daarbij tips over ontwikkelgebieden om zo meer tijd voor de cliënt over te houden.

 

Foto

Met deze zelftest voor werknemers in de gehandicaptenzorg krijgt de deelnemer een beeld van de eigen vaardigheden op het gebied van kennis, handelingen en programma’s die nodig zijn om digitale werkzaamheden efficiënt te verrichten. De deelnemer krijgt daarbij tips over ontwikkelgebieden om zo meer tijd voor de cliënt over te houden.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*