Ondersteuning tweede coronagolf

Helaas hebben we te maken met een tweede coronagolf. Daardoor moeten we er met elkaar weer extra de schouders onder zetten om de continuïteit van zorg zoveel mogelijk te kunnen waarborgen. ZorgZijn Werkt probeert daarbij de zorgorganisaties in de regio zoveel mogelijk te ondersteunen. Dit doen we door vraag en aanbod in de regio aan elkaar te koppelen.

Zorg inzetten waar nodig
Het doel van onze inzet is om ervoor te zorgen dat extra zorgpersoneel wordt ingezet waar het nodig is. We dragen bij aan de werving van de juiste medewerkers. We houden daarbij de lijnen tussen vraag en aanbod zo kort mogelijk. We doen dit keer geen grootschalige oproep aan (oud)zorgmedewerkers om zich aan te sluiten. We gaan werken met de database die we hebben en zetten daarbij extra werving in, specifiek gericht op de medewerker die jij zoekt.

Extra handen nodig?
Wanneer je binnen jouw organisatie extra handen nodig hebt, stuur ons dan een duidelijk profiel toe. Dit kan naar zorgenvoordezorg@zorgzijnwerkt.nl. Geef hierbij zoveel mogelijk concrete informatie over wie je zoekt. Denk hierbij aan onder meer gewenste achtergrond, beschikbaarheid, mogelijke vergoeding en contactgegevens van jouw organisatie.

Wat kun je verwachten?

  • We verspreiden het profiel van de zorgmedewerker die je zoekt via onze kanalen: website, social media en onze eigen database. We vermelden daarbij jouw contactgegevens zodat de kandidaten zich direct bij de juiste persoon kunnen melden.
  • Als we binnen het opgestelde kandidaatprofiel mogelijkheden zien, dan zetten we onze contacten bij het onderwijs en UWV in. Op die manier kunnen we mogelijk studenten en werkzoekenden aantrekken die geschikt zijn voor de genoemde werkzaamheden.

 

Meer informatie
Heb je nog vragen, neem dan contact op met Franciska de Boer, projectleider, via f.deboer@zorgzijnwerkt.nl of 06-45022280.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*