NL Leert Door, 70 procent vergoeding voor ontwikkel- en loopbaanadvies

Wil jij jouw huidige medewerkers die daar behoefte aan hebben perspectief bieden en versterken in hun positie en ontwikkeling? Of wil je nieuwe medewerkers (zij-instroom) met potentie vinden en duurzaam verbinden aan jouw organisatie? De sectorale maatwerksubsidie van NL Leert Door biedt de kans om 70 procent van de kosten voor ontwikkel- en loopbaanadvies voor (potentiële) medewerkers vergoed te krijgen; waar nodig opgevolgd met extra begeleiding, een EVC-traject of scholing. Ook voor deze vervolgactiviteiten is een vergoeding vanuit deze maatwerksubsidie beschikbaar.

Inzetbaarheid medewerkers verbeteren
RegioPlus heeft samen met haar aangesloten regionale werkgeversorganisaties (waaronder ZorgZijn Werkt en Care2Care) en CNV Zorg en Welzijn de subsidie NL Leert Door, sectoraal maatwerk aangevraagd. Dit geeft werkgevers de mogelijkheid om de inzetbaarheid van werknemers in de sector te verbeteren, en zo werknemers voor de organisatie en de sector te behouden. De subsidiebijdrage is 70 procent van de kosten. Een eigen bijdrage van 30 procent in de kosten is noodzakelijk voor de cofinanciering en de financiering van de overhead (aanvraag, administratie en verantwoording).

Hiermee bieden wij de volgende interventies aan tegen 30 procent van de reguliere kosten:

  1. een ontwikkel- en loopbaanadvies op maat;
  2. extra begeleiding coaching op maat;
  3. een EVC-traject;
  4. (op)scholing met één van de opleidingen uit onze catalogus.

 

Alle informatie over NL Leert Door vind je in deze flyer
In deze informatieflyer worden de mogelijkheden nader uitgelegd. Pak deze kans en reageer vóór 1 augustus via het intekenformulier op pagina 6, zodat wij weten voor hoeveel trajecten we subsidie mogen reserveren.

Vragenuurtje
Heb je vragen over de subsidie? Stel deze dan aan Michel Winnubst tijdens het vragenuurtje op woensdag 28 juli van 10.00 tot 11.00 uur. Het vragenuurtje vindt plaats via Teams: Klik hier om deel te nemen aan de vergadering.

Je kunt Michel ook bereiken via m.winnubst@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 82 73 06 69.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*