Meld je met korting aan voor het jaarcongres HRM in de Zorg!

Op 22 september vindt het jaarcongres HRM in de zorg plaats in ’s-Hertogenbosch. Al 14 jaar hét jaarcongres voor en door HR, bestuur, directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Leden van ZorgZijn Werkt ontvangen 50 euro korting op de entreeprijs.

HR stuurt op DNA in de Zorg, Vakmanschap – Vernieuwing – Verbinding
De huidige crisis en transformatie van de zorg brengt vele onzekerheden met zich mee en vragen om een wendbare, aantrekkelijke arbeidsorganisatie. Juist nu zien we regionale samenwerking en verbinding en kansen rond de inzet van digitalisering, de ontschotting tussen afdeling en nieuwe samenwerkingsvormen, alsook de flexibele inzet van mensen.
Het DNA in de zorg is duidelijker zichtbaar dan ooit! Hoe kan HR sturing geven aan mensgericht organiseren en wat vraagt dat op bestuursniveau? Welke HR thema’s staan op de agenda en welke invloed heeft Corona op de organisatie en het strategische personeelsbeleid- en planning? Hoe geven we samen richting en bepaal je koers in de huidige transformatie in de zorg? Welk gedrag en welke overtuiging is nodig om de gewenste beweging te creëren? Welke HR thema’s gaan uw agenda bepalen?
Juist deze editie zijn we op zoek naar inspirerende praktijkverhalen binnen het programma van HRM in de Zorg. Al 14 jaar vóór en door HR, directie, lijn- en zorgmanagers. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid en de toekomst van HRM in de Zorg!

Inspirerende visies door:
Jesper Rijpma, Marc Oonk, Gitta Gallé, Harm Wijgergangs, Anouk ten Arve, Bert Roelofs, Jorie Akkermans-Vorstenbosch en Ellen Boonen. Bezoek ook de praktijkcases, workshops, interactieve sessies en de informatiemarkt.

Deelname met korting
Leden van ZorgZijn Werkt ontvangen 50 euro korting op de entreeprijs. Gebruik hiervoor code ZZWKRT5. Meer informatie en aanmelden kan via www.hrmindezorg.nl

Coronamaatregelen
Uiteraard wordt er rekening gehouden met de actuele RIVM/overheidsrichtlijnen zodat we de doorgang naar dinsdag 22 september kunnen borgen. Meer informatie over het protocol vind je op de website.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*