Meld je aan voor onze corona-nieuwsbrief

De ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen elkaar snel op. Zowel op lange als op korte termijn liggen er kansen voor nieuwe instroom. Wil je helemaal op de hoogte blijven rondom de laatste updates? Meld je dan aan voor onze speciale corona-nieuwsbrief.

In deze nieuwsbrief worden ontwikkelingen gedeeld die voor jouw organisatie relevant kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van coronabanen of een uitleg over de Nationale Zorgklas. Zodra er nieuws is, versturen we de nieuwsbrief en ben je als eerste op de hoogte.

Extra handen voor de zorg
Bij Extra handen voor de zorg verbinden we zorgorganisaties die ondersteuning kunnen gebruiken aan mensen die (tijdelijk) willen werken in de zorg. Als organisatie kun je op extrahandenvoordezorg.nl een account aanmaken en een aanvraag doen voor de inzet van tijdelijke medewerkers. Op basis van de aanvraag zoeken we geschikte kandidaten en stellen we deze voor. De organisatie neemt daarna zelf contact op met de kandidaten om hun inzet te bespreken.

Meer informatie
Heb je een corona-gerelateerde vraag? Neem dan contact op met Franciska de Boer via f.deboer@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 45 02 22 80.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*