Informatiebijeenkomst SectorplanPlus 18 februari van 9:30 – 11:30 uur

In januari 2020 is het 4e en tevens laatste tijdvak van de subsidie voor SectorplanPlus begonnen. Net als voorgaande tijdvakken hebben erg veel organisaties een aanvraag ingediend, die deze maand worden beoordeeld.

De volgende stap is het verantwoorden van de kosten en om hier zo goed mogelijk bij te helpen en alle vragen te beantwoorden, organiseert ZorgZijn Werkt voor de regio Haaglanden op 18 februari een informatiebijeenkomst.

Locatie en tijd
De bijeenkomst vindt plaats op 18 februari van 09:30 – 11:30 uur (inloop vanaf 09:15 uur), op het kantoor van ZorgZijn Werkt, aan de Louis Braillelaan, 100, 2719 EK in Zoetermeer.

Aanmelden
Meld u hier aan voor de bijeenkomst. Er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers. Als de groep vol is, en voldoende extra animo, wordt een tweede bijeenkomst georganiseerd.

Tijdens deze bijeenkomst zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • De laatste ontwikkelingen binnen SectorplanPlus;
  • Verantwoording van de doelgroep behoud
  • Tips voor het efficiënt inrichten van SectorplanPlus;
  • Belangrijke deadlines voor de verantwoording;
  • Uitwisselen van ieders ervaringen.

 

Voor wie?
Deze bijeenkomst is bedoeld om het over SectorplanPlus te hebben. Voorwaarde is daarom dat u kennis heeft van SectorplanPlus, de verantwoording die hierbij komt kijken en kennis heeft van het portal.

Deze uitnodiging is tevens verstuurd naar alle contactpersonen vermeld in het portal van SectorplanPlus.

Kosten
De bijeenkomst is gratis, maar bij een afmelding korter dan 5 werkdagen voor de bijeenkomst, of bij ‘no-show’ wordt €50 in rekening gebracht. U bent altijd vrij om iemand anders te laten deelnemen in uw plaats, gelieve dit van tevoren door te geven.

Contact
Heeft u vragen, neem dan contact op met David Huizing, via sectorplanplus@zorgzijnwerkt.nl.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*