Hoe is Extra handen voor de zorg bij jouw organisatie ingezet?

Via de crisisorganisatie Extra handen voor de zorg hebben honderden zorgorganisaties zich aangemeld met een verzoek voor extra zorg of ondersteunend personeel door de hoge zorgdruk. Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder. Graag willen we nu weten hoe Extra handen voor de zorg bij jouw organisatie ingezet is. Is aan je verwachtingen voldaan? Waarom wel of niet? Wat kunnen we leren van de afgelopen periode? Waar zie je kansen, welke inzichten zijn er en wat kon beter of beter helemaal niet meer?

RegioPlus heeft namens alle aangesloten regio’s een onderzoeksopdracht uitgezet bij SEOR, een onderzoeksbureau dat is verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij zullen alle zorgorganisaties die zich destijds geregistreerd hebben een verzoek sturen om een korte (online) vragenlijst in te vullen. Ook zullen ze een aantal recruiters, HR-medewerkers en zorg- en HR-managers benaderen voor een verdiepend telefonisch gesprek.

Een verzoek om de vragenlijst in te vullen volgt in de aankomende drie weken. De resultaten uit het onderzoek kunnen we goed gebruiken om de afgelopen anderhalf jaar te evalueren.

Meer informatie
Heb je vragen over de vragenlijst of over Extra handen voor de zorg? Neem dan contact op met Franciska de Boer via f.deboer@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 45 02 22 80.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*