Gratis workshops voor zorgmedewerkers rondom Gezond & Zeker week

Van 21 tot en met 25 juni vindt de Gezond & Zeker week plaats. Als professional in zorg en welzijn kun je tijdens deze week online trainingen, workshops en webinars volgen. Ben jij op zoek naar een betere werk/privé balans, kan jouw vitaliteit wel een boost gebruiken en ervaar je te weinig werkgeluk? Neem dan deel aan een van de drie gratis workshops die Sterk in je werk organiseert rondom deze Gezond & Zeker week.

Workshop Werk en Privé in Balans (16 juni, 11.00 tot 12.30 uur)
Druk, druk, druk… Na een lange werkdag op de bank neerploffen en ontspannen is er vaak niet bij. Thuis loopt alles namelijk ook gewoon door. Mantelzorgen, huishouden, het gezin, teveel om op te noemen. Hoe vind je de balans om al deze ballen in de lucht te houden?

Tijdens de workshop Werk en Privé in Balans krijg je inzicht in je energievreters en je energiebronnen, leer je meer over je cirkel van invloed en oefen je om te ontspannen. Je maakt een plan waarmee je na de workshop direct aan de slag kunt om de eerste stappen naar een betere balans te zetten.

Na deze workshop:
✓ Heb je handvatten om de balans tussen werk en privé te (her)vinden en te behouden;
✓ Ben je je bewust van je doelen en keuzes;
✓ Weet je hoe je kunt ontspannen;
✓ Ga je de meeting uit met een persoonlijk actieplan!

De training wordt verzorgd door Jolanda Schilt-Francke en Sonja Schoonderwoerd. Zij zijn loopbaancoach bij het project Sterk in je werk.

Workshop Gelukkig Werken (25 juni, 13.30 tot 15.00 uur)
Als je gelukkig werkt, dan heb je het gevoel dat je iets doet wat de moeite waard is. Je verschuift de balans naar de positieve kant. Maar ook bij gelukkig werken heb je soms negatieve gevoelens nodig. Bijvoorbeeld om jou een signaal te geven wanneer iets dreigt mis te gaan.

Deze workshop helpt je om meer plezier, voldoening en zingeving te ervaren in je werk. De
workshop is persoonlijk en gaat uit van het versterken van je eigen leiderschap. We gaan aan de slag met een praktische tool om zelf invloed uit te oefenen op de mate van plezier, voldoening en zingeving. Ook krijg je kennis over de factoren die van belang zijn voor werkgeluk. De training is nuchter, praktisch en inspirerend.

Na deze workshop:
✓ Weet jij wat gelukkig werken voor jou kan betekenen;
✓ Heb je ervaren hoe de verschillende elementen van invloed kunnen zijn op jouw werkgeluk;
✓ Kun je aan de slag met de tips om je eigen werkgeluk te vergroten;
✓ Ben jij in beweging, want geluk leidt naar succes.

De training wordt verzorgd door Jolanda Schilt-Francke. Zij is loopbaancoach bij het project Sterk in je werk.

Workshop Maak van Vitaliteit jouw Prioriteit (30 juni, 10.00 tot 11.30 uur)
Vitaliteit gaat over levenskracht en levensenergie, je sterk en fit voelen en het aanwezig zijn van veerkracht. Vitaliteit is een basisbehoefte, zeker voor medewerkers in zorg en welzijn, waarin de focus veelal op het zorgen voor de ander ligt.

In de workshop Maak van Vitaliteit jouw Prioriteit reiken we laagdrempelige tools/werkvormen aan om aan de slag te gaan met jouw eigen vitaliteit. Dit doen we aan de hand van drie onderdelen,
namelijk energie, motivatie en veerkracht.

Wat neem je mee na afloop van deze workshop?
✓ Kennis m.b.t. de 5 gouden regels voor meer vitaliteit;
✓ Tips en oefeningen voor meer veerkracht;
✓ Heb je ingezoomd op voor jouw belangrijke waarden en weet je hoe ‘Ramsesproof’ jouw werk is.

De training wordt verzorgd door Marieke Bos en Sonja Schoonderwoerd. Zij zijn loopbaancoach bij het project Sterk in je werk.

Aanmelden
Zorgmedewerkers kunnen zich hier aanmelden voor de workshops. Na aanmelding ontvangen zij te zijner tijd een mail met de link naar de online omgeving waar zij zich kunnen melden bij aanvang van de bijeenkomst.

Meer informatie
Wil je meer weten over de workshops? Neem voor de workshop Gelukkig Werken contact op met projectleider Nicolien Verhage via n.verhage@zorgzijnwerkt.nl of 06 – 82 73 67 21. Voor de workshops Werk en Privé in Balans en Maak van Vitaliteit jouw Prioriteit kun je contact opnemen met projectleider Monique van der Heijden via monique@care2care.nl of 06 – 86 84 48 17.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*